Biserica Penticostală din Mânerău!

Conducerea Bisericii Creștine Penticostale din Mânerău – Pastor. Prof. Univ. Dr. Moț Ghiocel, responsabil Șiclău Manuel. Biserica aparține ca filie a Bisericii Creștine Penticostale „Betania” din Ineu. Duminica de la ora 14:00 are loc Serviciul Divin!

Prin Harul Lui Dumnezeu, ne-am pus pe inimă lucrarea Lui Dumnezeu de a renova și de a reabilita Casa de Rugăciune din Localitatea Mânerău, Comuna Bocsig, Județul Arad! Dumnezeu ne-a vorbit la mai mulți, prin Duhul Sfânt, că are de lucru în acestă localitate, iar noi am ascultat! 

Cu sprijinul Comunității Regionale Penticostale Arad, prin slujitorii penticostali din localitățile: Bocsig, Ineu, Chier, Iermata, Șicula, Stoinești, Gurba, Agrijul Mic, Beliu,  a fratelui păstor Hanga Dumitru, a diaconului Teodor Palcu, a Comitetului Bisericii Penticostale Bocsig, a Bisericilor Penticostale din Regiunea 7,  a liderilor de tineret: Teodor Moroșanu, Dîmb Casian, Nicolae Moțiu, Bulzan Marian, Iurcea Ghiță; a Asociației Timotei Ineu; a Primăriei și Consiliului Local Bocsig; a început ca acest proiect să prindă viață, iar Dumnezeu să se îngrijească într-un mod special de Casa Lui și de Robii Săi!

Am început fără nici un leu, să săpăm fundația Adunării din Mânerău, alături de tineri penticostali din toată Regiunea 7! Dumnezeu să le răsplătească dragostea și implicarea! Apoi comunitatea penticostală s-a mobilizat, auzind despre ce lucrăm… așa au început să vină balastul, cimentul, materialele de construcție, lemnul și tot ce este necesar! 

Din 16 Ianuarie 2017, până în 25 Martie 2017, ne-am organizat șantierul și ne-am rugat! Din 25 Martie 2017, până în 29 Octombrie 2017, s-a lucrat în fiecare zi de sâmbătă la construcția clădirii!

Până aici Domnul Dumnezeu ne-a ajutat! Am văzut cum Dumnezeu face minuni și îți îndeplinește planurile, cu fiecare dintre noi, dacă ne lăsăm la dispoziția Lui! 

Slavă Lui Dumnezeu! Astăzi, 29.10.2017 – Asociația Timotei Ineu a inaugurat Casa de Rugăciune din Mânerău, comuna Bocsig, în parteneriat cu bisericile penticostale din Regiunea 7 Ineu -Arad. A fost un proiect ambițios care a implicat peste 100 de persoane pe o perioadă de 7 luni de zile. Am început în data de 29.03.2017 şi am finalizat în 29.10.2017. Fratele păstor Dumitru Hanga a ținut slujba divină. Frații au predicat: prezbiter Darius Filimon, împreună cu pastor Nelu Terpea şi diacon Teodor Palcu. Fanfara de la Iermata a slujit în cântare, alături de grupul Regional, grupul de copii din Mânerău, frați şi surori. Lucrarea clădirii a fost realizată de maistorul Teo Moroşanu din Chier – liderul de tineret şi casierul bisericii penticostale din Chier. Vreau să multumesc tuturor pentru implicarea şi dăruirea de care voi ați dat dovadă în acestă lucrare. Dumnezeu să vă răsplătească!

Cu ajutorul Lui Dumnezeu acest proiect a fost finalizat cu Succes! Unitatea tinerilor penticostali este o forță care poate dezvolta comunitățile locale din care facem parte. Domnul să ne ajute!

  • Biblia, Evanghelia după Marcu, capitolul 9, verestul 41:  ”Şi oricine vă va da de băut un pahar cu apă în Numele Meu, pentru că sunteţi ucenici ai lui Hristos, adevărat vă spun că nu-şi va pierde răsplata.”
  • Galerie Foto cuprinzând toate etapele construcției!