Proiect ”Gospodăria combate Sărăcia”

În anul 2017 ne propunem să Combatem Sărăcia! Cum? Prin muncă și prin împlinirea Evangheliei!

Faptul că ajutăm pe cineva, îi oferim o soluție pe termen scurt! Ne propunem să rezolvăm problemele pe termen lung prin înființarea de gospdării familiale!

Ce înțelegem prin gospodărire: creșterea animalelor și grădinărit! 

Dacă muncim pentru noi de luni până vineri, ziua de sâmbătă dorim să o dedicăm aproapelui nostru și să muncim pentru ridicarea lui! Credem că prin unitate și muncă în echipă vom putea să îi învățăm pe acești oameni să se auto-gospodărească! Faptul că îl înveți să cultive legume și fructe… că îl înveți să sape, să plivească, să gătească… să cunoască noțiuni elementare de igienă personală sau să crească o găină… înseamnă că avem o mare responsabilitate civică și educativă față de acești oameni pe care societatea îi marginalizează! Când ești sărac și ai mulți copii, iar statul nu te ajută cu nimic, trebuie să te descurci… nu statul este vinovat… noi suntem ca și creștini! Aceste probleme trebuie să le rezolvăm noi!

Nu invetăm nimic! Împlinim ce spune Biblia: să fim harnici, să fim educați, să avem caracter și niciodată să nu cădem în patimi și în păcate!

Dacă acest proiect va reuși, avem o soluție pentru fiecare localitate din Regiunea 7! Nu suntem idealiști… suntem credincioși că Dumnezeu poate să scoată omul din sărăcie și din blestemul păcatului, din lenevie, din necunoștință, din prostie, din nebunie… și să îl facă pe om o binecuvântare pentru societate și comunitate!

Pentru acest proiect vom avea nevoie de un minim necesar de desfășurare: unelte – sapă, arșeu, greblă, secure, barost, mătură, etc; sămânțuri; animale: găini, porci, capre. etc; materiale de construcție și alte resurse! 

Dacă doriți să vă implicați sau doriți alte detalii despre cum ne puteți ajuta, vă stăm la dispoziție! Informații https://timoteiineu.ro/

Dumnezeu să vă binecuvânteze!