Ajută-l pe Valentin Ovidiu Milian să slujească!

”Doresc sa va aduc in fata dumneavoastră o situație care necesita, în limita posibilităților, suportul dumneavoastră financiar. În data de 18.03.2018, fratele Valentin Ovidiu Milian a fost implicat ȋntr-un accident datorita condițiilor meteo nefavorabile (formarea de polei) si din aceasta cauza mașina lui a suferit dauna totală. Mulțumim Domnului pentru faptul că l-a păzit, si în afară de câteva zgârieturi, starea lui de sănătate este bună. Datorita faptului ca Ovidiu suferă de o boala genetică: distrofie musculară a centurilor, mașina era singurul lui mod de deplasare atât în ceea ce privește viața de zi cu zi cat și în lucrarea lui misionară pe tot întreg teritoriul țării. De când îl cunosc pe Ovidiu știu ca toata misiunea lui în țară a fost să încurajeze pe cei bolnavi, pe cei căzuți și le-a dat puterea sa se ridice și să lucreze pentru Domnul. Cred ca și noi, la rândul nostru putem sa îi arâtăm o parte a aprecierii noastre prin ajutorul oferit pentru a își putea cumpăra o alta mașină. După cum știți, Ovidiu niciodată nu a cerut ajutor, dar toți cei apropiați l-am îndemnat să apeleze la ajutorul pe care îl poate primi din partea noastră.

Va mulțumesc anticipat pentru implicarea în această lucrare și va stau la dispoziție atât prin mail cât și telefonic pentru orice alte detalii.

Domnul sa va binecuvânteze. Corneliu Voiculescu +40 754 487 054 corneliu@voiculescu.org 19.03.2018”

TITULAR: VALENTIN OVIDIU MILIAN BANCA TRANSILVANIA ORADEA CONT EUR: RO69BTRLEURCRT00S2041901 CONT LEI: RO39BTRL00501201S20419XX CONT USD: RO12BTRLUSDCRT00S2041901

”L-am cunoscut pe fratele Ovidiu, nu ca pe alți tineri, într-un mod obișnuit sau într-un oarecare local stând la povești, la o cafea sau scriind pe facebook ”mă plictisesc” cum fac unii… când am ajuns la biserică am rămas șocat că un om în suferință a venit la noi să ne slujească, când avem atâția tineri pregătiți care care nu vor să se pregătească! Un om istovit pe câmpul de bătălie, care își dă sudoarea și vlaga predicând Evanghelia Mântuirii și pe Isus Cristos ca Domn și Mântuitor. L-am cunoscut la întâlniri de tineret sfătuind și îmbărbătând, el, care are nevoie de îmbărbătare și sfat… l-am întâlnit la seri de rugăciune prelungite, în care mie îmi este greu să stău ore întregi în veghere, rugăciune, cântare și slujire din cuvânt, iar el nemișcat fiind tot timpul în lacrimi și rugăciuni… câți tineri au mașini, au sănătate, au servicii bune și bani destui ca să slujească și totuși primim lecții de la acest om deosebit, care trup și suflet se implică în slujire. L-a crezut pe Dumnezeu pe Cuvânt, sfidând prin credință sfaturile medicilor care i-au mai dat doi ani de viață… îl cunosc eu de 4 ani… și totuși luptă pentru lărgirea împărăției Lui Dumnezeu! Acest mesaj ți se adresează ție, cel care bagi de vină slujitorilor că sunt prea îmbrăcați sau desbrăcați, răgușiți sau obosiți… câteodată prea săraci să aibă bani de benzină… și totuși acești oameni ne slujesc! Slujirea înseamnă sacrificiu, pe care mulți nu sunt dispuși să îl plătească cu propria sănătate și bogăție… dacă simți că nu ai chemare, dăruiește celui care stă în prima linie a slujirii! Îl apreiez nespus pe fratele Ovidiu ca slujitor și ca om a Lui Dumnezeu! De fiecare dată când mă gândesc dimineața să nu mai merg la biserică, îmi aduc aminte de slujirea și implicarea lui și astfel alung aceste gânduri… și tu poți sluji! Acesta este vestea bună pentru tine, chiar dacă nu ești la amvonul unei biserici de la țară care își așteaptă păstorul cu lunile să îi viziteze pe acești oameni flămânzi după neprihănire și după Cuvânt! Și tu poți împărți drept Cuvântul Lui Dumnezeu fiind benzina care ajunge în rezervor… fiind taxa de rovinietă achitată… fiind mașina care duce și aduce… fiind omul care poartă de grijă oamenilor Lui Dumenzeu! Fi slujitor împreună cu fratele Ovidiu și atâția alții care așteaptă în tăcere ajutorul Lui Dumnezeu. Astfel de oameni niciodată nu o să se plângă… dar vai de noi dacă vedem nevoia unui om și nu îi sărim în ajutor! Dumnezeu să vă binecuvânteze cu putere, har și dăruire! Implică-te și fi un slujitor împreună cu cei ce iubesc pe Dumnezeu și fac lucrarea Lui!”

Prof. Preș. Asociația Timotei Ineu – Bulzan Marian – Gigel

https://www.youtube.com/watch?v=aMN2_Fi1Tt4

https://www.youtube.com/watch?v=_33Y7bwhXTI