Grupul Timotei

Grupul Timotei s-a înființat odată cu înființarea Asociației Timotei Ineu în anul 2015, în acest grup activând în fiecare an cântăreți ai fiecărei generații. Membrii de bază ai grupului sunt cântăreți cu experiență și vechime, ocupându-se de partea muzicală în bisericile din care fac parte. Coordonatorul grupului este Bulzan Marian Gigel de la Biserica Penticostală „Betania” Ineu, proaspăt absolvent a Școlii Populare de Artă – secția fanfară. Cântă la mandolină și vioară de la 12 ani, la acordeon și în fanfară, activând în perioada 2011-2014 în formațiile Bisercii Penticostale Filadelfia Oradea. În grup un alt membru serios este Tody (Ilisie Teodor) din Șicula – cântăreț experimentat la saxofon, acordeon, fluier și instrumente de fanfară, inclusiv vocal. Vocalistul grupului este Moroșanu Teo(Toader) din Chier, care slujește cu copii lui Alex – la acordeon și Seby(Sebastian) la chitară. Deasemena grupul extins mai cuprinde și alți cântăreți din regiunea Ineului care activează alături de noi în activitatea muzicală de laudă a Lui Dumnezeu din care amintim: Marius Macarie – saxofon (Ineu), Dan Marcel – orgă, chitară, saxofon (Ineu), Edy Burcușel – chitară (Târnova), Daniel Moțiu – acordeon (Stoinești), rapsodul creștin – Dîmb Casian – chitară (Iermata), Lucian Andea – orgă, saxofon, trompetă (Șicula), Denis Puf – saxofon (Stoinești), Dorel Micora – vocal (Iermata), Tavi Ilisie – orgă (Șicula), Lucian Suciu – trompetă (Iermata), Bercea Andrei – chitară electrică (Ineu), Bercea Cristian – chitară bas (Ineu) și alti tineri penticostali talentați din regiunea Ineu. Genul muzical abordat este cel tradițional penticostal – ce variază între muzica populară în interferență cu alte genuri muzicale acceptate în închinarea creștină. Scopul acestui grup este de a identifica potențiali cântăreți din regiune și de a promova soliști și instrumentiști pentru a asigura partea muzicală în bisericile penticostale a căror membri ce compun Asociația Timotei Ineu.

Ne place muzica bună, de calitate, „cu miez, conținut și mesaj” ce formează fundalul imnologic al fiecărui român creștin penticostal. Participăm activ la mișcarea penticostală a cântăreților creștini „Întâlnirea Leviților” ce organizează întâlniri frecvente în județul Bihor și Arad, mișcare coordonată de cântărețul și dirijorul Gabriel Stranici.

Deasemenea susținem partea muzicală a oricărui eveniment creștin, inclusiv partea de slujire spirituală având în componență și slujitori: predicatori, proroci, evangheliști, slujitori ordinați, învățători de tineret (AER – Alianța Evanghelică din România)  – evanghelizare, nuntă, botez, binecuvântare copii, seri de rugăciune, serviciu divin, ș.a.m.d; având instrumentiști de excepție și propriul staff și echipament muzical, inclusiv fotograf.

Pentru informații și detalii vă rugăm să sunați la telefon: 0742.504.970

Tot la acest număr se fac și invitațiile sau rezervările la evenimente!