Investește în familia Muntean!

Familia Muntean Alin și Ana locuiesc în localitatea Pâncota, Județul Arad începând cu anul 2018, datorită minunii pe care Dumnezeu a făcut-o pentru ei! S-au mutat din Simeria – Județul Hunedoara dintr-un apartament mic, datorită faptului că Dumnezeu le-a dat o locuință – la casă –  în care să își poată crește cei 14 copii! Sunt implicați total în slujire – făcând Voia Lui Dumnezeu prin Harul Domnului Isus Cristos și prin darurile Duhului Sfânt. Trăirea prin credință și caracterul lor ne-au convins în a investi în acestă familie, care fiind așa de numeroasă are nevoie de condiții mai bune de trai și de cele necesare zilnic. În aceste vremuri când oamenii cu posibilități financiare investesc în lucruri pieritoare și în afaceri la care nu se cunoaște sfârșitul lor, noi am ales să investim în oameni!

Proiectul a fost finalizat în anul 2022! Familia Muntean beneficiază acum de un bucătărie/living spațios, 3 băi, 7 camere din care 4 la mansardă, încălzire centrală prin pardoseală!  În anul 2022 familia s-a extins prin venirea pe lume a celui de al 15 copil!

Inițiativa ne aparține în totalitate, ei ne-au dat doar simplul acord în a fi o binecuvântare pentru ei! Dumnezeu să îi/ne/vă binecuvânteze!

Imaginea este publicată cu accordul părinților – datorită faptului că toți sunt minori – din păcate, la cel de al 14-lea nu avem poză cu el, fiind pe drum către acestă lume!