Investește în familia Muntean!

Familia Muntean Alin și Ana locuiesc în localitatea Pâncota, Județul Arad începând cu anul 2018, datorită minunii pe care Dumnezeu a făcut-o pentru ei! S-au mutat din Simeria – Județul Hunedoara dintr-un apartament mic, datorită faptului că Dumnezeu le-a dat o locuință – la casă –  în care să își poată crește cei 14 copii! Sunt implicați total în slujire – făcând Voia Lui Dumnezeu prin Harul Domnului Isus Cristos și prin darurile Duhului Sfânt. Trăirea prin credință și caracterul lor ne-au convins în a investi în acestă familie, care fiind așa de numeroasă are nevoie de condiții mai bune de trai și de cele necesare zilnic. În aceste vremuri când oamenii cu posibilități financiare investesc în lucruri pieritoare și în afaceri la care nu se cunoaște sfârșitul lor, noi am ales să investim în oameni!

În ce vom investi? În casă, la care trebuie schimbată rețeaua de electricitate – fiind foarte veche și în extinderea ei – în acest moment având doar două camere și o bucătărie. În copii – în asigurarea celor necesare: haine, rechizite, jucării, etc. În părinți – în a le asigura cele necesare pentru creșterea și educarea lor!

Dacă doriți să fiți alături de noi în acest proiect frumos, în a asigura toate cele necesare acestei familii, pentru a fi un real ajutor în creșterea și educarea copiilor, dar și în a ușura responsabilitățile părinților, vă stăm la dispoziție prin datele de contact afișate pe site-ul nostru!

Inițiativa ne aparține în totalitate, ei ne-au dat doar simplul acord în a fi o binecuvântare pentru ei! Dumnezeu să îi/ne/vă binecuvânteze!

Imaginea este publicată cu accordul părinților – datorită faptului că toți sunt minori – din păcate, la cel de al 14-lea nu avem poză cu el, fiind pe drum către acestă lume!