Noutăţi

Ajută pe Marcela

Astăzi 19.09.2022 Marcela Baranyi a fost înmormântată! Dumnezeu să mângâie pe toți cei îndoliați! Această pagină rămâne o amintire a unui efort colectiv în a ajuta, o dovadă că pentru viață trebuie să lupți cu toate resursele și tot efortul, până în ultima clipă!

Matei 15:25 „Dar ea a venit şi I s-a închinat, zicând: „Doamne, ajută-mi!”

”BARANYI IASMINA MARCELA are 45 ani, este căsătorită, mamă a doi copii -băieți și bunica unui nepot, al doilea urmând să se nască anul acesta… în 2019 a fost diagnosticată cu cancer la colul uterin, fiind operată. A urmat tratament cu citostatice și chimio-terapie la Cluj si Arad. Cancerul a recidivat afectând și alte organe. A fost operată și la intestinul gros, iar în momentul de față are scaun contra naturii. Medicii din Romania nu i-au mai oferit nici o speranță, în limita posibilităților medicale. Totuși, a apărut o rază de lumină în acest întuneric care s-a așternut peste viața ei, singura speranță fiindu-i oferită de o clinică din Turcia. Prețul fiind mare, în jur de 40.000 Euro. Locuiește în Municipiul Arad și a auzit de Asociația Timotei Ineu, de cum Dumnezeu ne-a folosit în multe situații. Acum se agață de acest mic bob de muștar al credinței că se mai poate face ceva. Alții se sinucid pentru mult mai puțin, dar Marcela a ales să lupte pentru fiecare clipă de viață. Pentru a putea strânge suma necesară este nevoie ca Asociația Timotei Ineu să se pună la dispoziția celor binevoitori, iar sumele primite ca DONAȚIE să fie virate spitalului prin transfer/virament bancar. Venim în ajutorul ei pentru toți cei cu inimă mare și suflet milos, în a o ajuta ca ONG, având mulțumirea că facem tot ce se poate pentru viață! Dumnezeu să dea biruință, vindecare, sănătate și să auzim vești bune!„ Așa a început un strigăt după ajutor, însă Dumnezeu hotărăște viața omului pe acest pământ! Marcela a plecat…

Ce au spus medicii din Turcia:

„Rapoartele dumneavoastra au fost prezentate Assoc. Prof. Dr. Mehmet Akif Öztürk, specialist in oncologie din cadrul spitalului Memorial din Şişli. De asemenea rapoartele au fost prezentate Assoc. Prof. Dr. Züleyha Akgün specialist in radiatii oncologice din cadrul spitalului Memorial din Şişli. Noi oferim pacientilor servicii la standarde medicale foarte inalte, spitalul nostru dispunand de aparatura de ultima generatie si personal specializat pe toate ramurile medicale astfel incat sa oferim cele mai bune servicii pentru problemele dumneavoastra. In acest cadru punem la dispozitie pacientilor transferul gratuit de la aeroport l a hotel / clinica dus –intors.
Ne ocupam si de rezervarile la hotel avand intelegere cu hotelurile din apropierea clinicii care ofera transfer gratuit hotel/clinica/hotel pacientilor. In acelaşi timp pacientii dispun de o echipa de traducatori de limba romana care ii insotesc peste tot in clinica şi nici pentru acest serviciu nu trebuie sa platiti suplimentar. Vă rugăm să rețineți că sumele estimate in proforma sunt pentru serviciile ambulatorii şi în cazul în care se vor cere noi teste
şi/sau imagistica, costurile pot fi verificate la Departamentul de Servicii İnteranationale al Spitalului Memorial.
Va sunt la dispozitie pentru alte informatii si intrebari suplimentare.
Cu stima, Memorial Hospital Group”

VEZI AICI DOCUMENTUL INTEGRAL ȘI TARIFELE TRATAMENTULUI:

La data de 29.06.2022 s-a strâns suma de 7000 RON sumă care a fost donată pentru plata cheltuielilor cu tratamentul!

Noi ne-am făcut partea! Dumnezeu atâta a îngăduit să îi fie lupta pe acest pământ!

Psalmii 70:1„Grăbeşte, Dumnezeule, de mă izbăveşte! Grăbeşte de-mi ajută, Doamne!”Psalmii 79:9„Ajută-ne, Dumnezeul mântuirii noastre, pentru slava Numelui Tău! Izbăveşte-ne şi iartă-ne păcatele, pentru Numele Tău!”Isaia 38:14„Ciripeam ca o rândunică, croncăneam ca un cocor şi gemeam ca o porumbiţă. Ochii-mi priveau topiţi spre cer: «Doamne, sunt în necaz, ajută-mă!»”Isaia 41:6„Se ajută unul pe altul şi fiecare zice fratelui său: ‘Fii cu inimă!’”Faptele apostolilor 20:35„În toate privinţele v-am dat o pildă şi v-am arătat că, lucrând astfel, trebuie să ajutaţi pe cei slabi şi să vă aduceţi aminte de cuvintele Domnului Isus, care Însuşi a zis: ‘Este mai ferice să dai decât să primeşti.’”2 Corinteni 1:11„Voi înşivă ne veţi ajuta cu rugăciunile voastre, pentru ca binefacerea făcută nouă prin rugăciunile multora să fie pentru mulţi un prilej de mulţumiri lui Dumnezeu pentru noi.”

Informațiile de mai jos sunt publicate cu acordul familiei fiind puse la dispoziție de către aceștia!

Comentariile sunt închise pentru Ajută pe Marcela