Comunicate,  Noutăţi

6 -7 Octombrie 2018 – Votăm DA pentru familie, DA pentru viitorul României!

Senatul României a validat Referendumul din data de 6 – 7 Octombrie 2018, drept urmare românii vor trebui să se exprime prin vot dacă Constituția României va trebui modificată, conform cererii Coaliției Pentru Familie, având ca fundament și argument semnăturile a 3.000.000 milioane de români pentru schimbarea articolului 48 din Constituția României. 

Românii, Creștinii și toți cei care ne-am născut, care respingem orice altă variantă de familie, vom vota DA pentru familia instituită de Dumnezeu la Referendumul din 6 – 7 Octombrie 2018. 

Inclusiv ziua de 6 și 7  reprezintă o conotație spirituală și anume aceea că este ziua în care poporul român va alege sfințirea și normalitatea prin modificarea constituției României în conformitate cu Voia Lui Dumnezeu!

Mai avem aproximativ o 30 de zile pentru a promova Referendumul! Haideți să spunem tuturor despre acest eveniment unic în istoria României! Haideți ca în aceste zile să discutăm acest subiect în orice loc! Este nevoie de 6.000.000 de voturi pentru ca Voia Lui Dumnezeu să  se scrie în Constituția Țării! 

 

 

Comentariile sunt închise pentru 6 -7 Octombrie 2018 – Votăm DA pentru familie, DA pentru viitorul României!