Cerc de Rugăciune

În data de 04 Februarie 2022 a avut loc prima întâlnire la Cercul de Rugăciune din Orașul Ineu! A fost închiriat un spațiu în acest sens la adresa de pe strada Rahovei, nr. 12, lângă Autogara Ineu.

Dumnezeu a lucrat într-un mod deosebit. Ne-am dorit un astfel de loc și Dumnezeu a făcut minuni pentru noi, de la plata chiriei pe care o achităm lunar și la care nu avem restanțe, până la îmbunătățirea condițiilor din sală: iluminat, confort, ambient, mobilier, etc.

Astfel în fiecare zi de vineri de la ora 19:00 aici este un loc de refugiu din iureșul vieții, o cetate de scăpare pentru omul care are nevoie să fie slujit, un loc al rugăciunii în care Dumnezeu își folosește slujitorii și robii săi. În fiecare zi de vineri frați și surori, în mod deosebit penticostalii care iubesc această lucrare, vin la părtășie. Cântarea, predicarea Cuvântului, îndemnurile și lucrarea Duhului Sfânt, alături de stăruința după botezul și umplerea cu Duhul Sfânt reprezintă normalitatea unui cerc de rugăciune, alături de alte lucrări specifice pe care slujitorii ordinați le aplică celor în cauză. Mărturisirea păcatelor, ungerea cu undelemn și mijlocirea în rugăciune pentru vindecare sunt aspecte nelipsite, săvârșite de către frații lucrători, prezbiteri și păstori. Manifestarea darurilor Duhului Sfânt sunt un alt aspect pentru care este dorit un cerc de rugăciune, fiind o închinare mai atipică, în contrast cu programul obișnuit de biserică. Aici există timp pentru mărturii și mărturisiri, pentru slujire și închinare, pentru socializare și o altfel de părtășie, de la care omul să plece cu problemele rezolvate, cu credință și cu speranță, hrănit spiritual, consiliat de oameni responsabili, ordinați și recunoscuți. Dumnezeu până astăzi ne-a dat har și putere în această lucrare!

În ziua de 04 Februarie 2022 a fost ger afară. Ne-am pregătit așa cum am putut la deschiderea lucrării, fiind o lumină slabă, frig înăuntru, scaune mai puțin rezistente, gresie pe jos, ger afară. Dar dorința după Dumnezeu, de rugăciune și de închinare a biruit firea pământească. În a doua vinere s-au schimbat scaunele cu altele mai rezistente, am primit o donație de 100 de perne și am ajuns la o capacitate de 120 de locuri, fiind realizat și iluminatul ca îmbunătățire. În a treia vinere s-a achiziționat un aer condiționat cu o capacitate de 1800 BTU, o soră ne-a donat draperiile, iar un frate ne-a adus lemne, iar un alt frate 100 de Noi Testamente. În a 4 vinere am primit donație de la Asociația Penticostală de Misiune Creștină din Sântana băncile. În a cincea vinere am primit donații de covoare pe care le-am pus sub bănci și o aerotermă inteligentă. Cu această ocazie băile s-au pus la punct, s-a tencuit intrarea, s-a făcut curățenie pe stradă fiind igienizat locul și s-au creat locuri de parcare de către administrația publică locală, ca spațiu necesar pentru Piața de vis-a-vis și pentru Autogară, fiind o binecuvântare și pentru noi vinerea, ca loc de parcare. În toate vedem mâna Lui Dumnezeu, care ne poartă de grijă să plătim cheltuielile la utilități și plata chiriei lunare de 200 de EURO. Ne rugăm ca Dumnezeu să lucreze într-un mod minunat! Vă așteptăm la părtășie!