Comunicate

1 Mai Regional 2023 – Tabăra Casa Luminii Chisindia

În colțul din dreapta jos a ecranului aveți facilitatea de a contacta rapid organizatorul prin telefon/mesagerie, whatsapp sau email!

Regulament ”1 Mai Regional”/ 1 Mai 2023

DESCRIERE: ”1 Mai Regional” este organizat de Asociația Timotei Ineu în  parteneriat cu învățătorii/liderii și tinerii din Departamentul de Tineret Regional Penticostal înscris în Asociația Timotei Ineu dar și alți tineri în următoarele condiții:

Capitolul I

Informații generale. Organizare

Art. 1. a) Locație:  Tabăra Casa Luminii, România, Județul Arad, Chisindia/Păiușeni;

b) Data și ora: 01.05.2023, ora 08:00– ora 22:00

c) Din data de 16.03.2023 până în data de 28.04.2023 membrii Asociației Timotei Ineu au obligația de a participa la organizarea evenimentului, înscrierea membrilor, adunarea sumei de 40 de lei de persoană și achitarea sumei până la data termen.

Art. 2. a) Membrii Asociației Timotei Ineu se vor bucura prevederile statutare conform Statutului Asociației Timotei Ineu , Articolul 5.2 ”Va sprijini activitățile tinerilor și a bisericilor penticostale din zona/regiunea Ineu” și conform articolului 6” Valorile Asociației Timotei Ineu sunt educarea spirituală a tinerilor și implicarea acestora în activitățile comunității”. În baza articolului 20, litera b membrii asociației au dreptul ” Să ia parte la activitățile Asociației Timotei Ineu”!

Art. 3. Organizarea evenimentului ”1 Mai Regional” va fi formată din mai multe echipe organizate ierarhic, astfel:

  1. Echipa de Coordonare: include coordonatorii evenimentului care împreună cu Organizatorul Taberei vor lua decizii în orice privință, acestea având efect asupra tuturor participanților. Echipa de Coordonare va purta însemne de culoare Roșie.
  2. Echipa de Pază: este formată din paznici care doresc să se înscrie la Echipa de pază va purta ca semn distinctiv culoarea Albastră.
  3. Echipa Jocuri și Concursuri, care va organiza activitățile sportive: volei, fotbal, jocuri de societate. Va avea culoarea Galbenă!
  4. Echipa Bucătăriei: va cuprinde pe cei implicați la activități de aprovizionare, pregătire și preparare a meselor zilei. Va acea culoarea Verde!.
  5. Echipa de Asistență Medicală va fi formată din tineri care au pregătire în acest domeniu, fiind gata să dea primul ajutor în caz de nevoie, tratând toate urgențele ivite. Aceștia hotărăsc în caz de urgență majoră apelarea numărului unic de urgență 112.  Va purta culoarea Albă!

Capitolul II

Condiții de participare

Art.3. Participanții trebuie să achite suma de 40 de lei până la data de 30.04.2023. Se mai poate achita și în ziua evenimentului, în condițiile următoare:

a) Pentru cei care sunt din extremitățile regiunii, ca să fie scutiți de plata unui transport suplimentar.

b) Vârsta minimă obligatorie pentru participare este de 14 ani! Minorii vor fi însoțiți de părinți/frați mai mari responsabili/tutori;

c) Dacă un membru vine însoțit de o altă persoană, decât membrii din Asociație, aceste persoane vor avea alte criterii de participare care vor fi descrise la capitolul  III

d) Participarea se face în funcție de documentele înscrierii, respectiv tabelul cu confirmarea participării și plății, respectiv prezența.

e) Toți participanții vor trebui să se implice la activitățile desfășurate fie jocuri, fie părtășie spirituală!

f) Plata se poate face în conturile asociației:

CONT LEI RO83BTRLRONCRT0351211301

CONT EURO: RO33BTRLEURCRT0351211301

CONT FRANCI: RO12BTRLCHFCRT0351211301

Cont SWIFT LT703250054521683828 ASOCIAȚIA TIMOTEI INEU;

d) Dacă sunt doritori aceștia pot susține financiar prin donații acest eveniment în regim de sponsorizare prin donații cu mențiunea „SPONSORIZARE 1 MAI”. Prin aceste donații putem să ajutăm mai mulți tineri fără posibilități financiare să participe la eveniment;

f) Dacă sunt grupuri de tineri, reprezentantul grupului face confirmarea numărului de participanți la Tel: 0742504970 și achită un avans în conturile de mai sus;

Capitolul III

Condiții de participare alte persoane

Art. 1. a) Participanții la ”1 Mai Regional”/ 1 Mai 2023, alții decât membrii Asociației Timotei Ineu, pot să confirme participarea prin participanții confirmați și implicați în eveniment. Astfel se asigură verificarea fiecărui membru, prin asumarea comportamentului celui aprobat să participe.

Dispoziții Finale Cap. IV

Art. 1. Regulament privind comportamentul fiecărui participant, respectiv măsurile de siguranță și securitate:

Alineatul 1.

  1. Nu se acceptă  nici un comportament indezirabil!
  2. Nu se acceptă nici o persoană care nu îndeplinește condițiile de participare!
  3. Persoanele care încalcă în mod voit integritatea morală și spirituală vor fi excluse motivat, printr-o scrisoare adresată bisericii de proveniență. Prin integritate morală și spirituală se înțelege: vicii (alcool, tutun, droguri, etc), comportament imoral, instigare la ură și violență, ținută vestimentară indecentă, vorbire ușuratică( înjurăturii, vulgaritate), alte aspecte asemănătoare;
  4. Excluderea de la locul evenimentului se face de către echipa de Pază, în urma verificării de către echipa de  Coordonare. Echipa de pază va purta ca semn distinctiv culoarea Albastră.

Alineatul 2.

b) Nu se acceptă participarea cu materiale pirotehnice, inflamabile, arme albe sau acțiuni care să prejudicieze viața și integritatea.

b) Pentru orice incident Asociația Timotei Ineu va putea utiliza forța și autoritatea statului la nevoie, pentru calmarea individului sau a grupului de indivizi care vor perturba desfășurarea evenimentului.

Regulament Verificat și Aprobat în vederea Aplicării

la data de 01.05.2023 de către toți participanții

Președinte Asociația Timotei Ineu

Insp. Prof Bulzan Marian – Gigel

                                         Ștampila Asociației Timotei Ineu

Comentariile sunt închise pentru 1 Mai Regional 2023 – Tabăra Casa Luminii Chisindia