Comunicate

Revelion Regional 2023

După 2 ani de pandemie în care am stat acasă izolați, anul acesta Dumnezeu ne-a redat din nou libertatea. De Revelion dorim să petrecem timp împreună, amintindu-ne despre timpul trecut și privind cu nădejde și speranță spre viitor! Vino și tu la Revelionul organizat de Asociația Timotei Ineu, eveniment dedicat tineretului creștin din zona/regiunea Ineu!

Locație – Ineu, Jud. Arad.

Începere ora 01:00, în prima zi din an, 01.01.2023 – până la ora 08:00! (pentru că în majoritatea bisericilor creștine penticostale se face slujba de Anul Nou de la ora 21:00 la ora 24:00)

Condiții de participare:

  • vârsta minimă 14 ani – cu buletin! Vârsta maximă 120+ani! Decât să stai acasă, vino cu noi la părtășie, mai ales dacă te simți tânăr! Poți veni împreună cu partenerul! Dacă vi cu familia și ai copii, ai grijă de ei! Se poate și așa!
  • 20 de Lei, donație pentru a sprijini costul cu organizarea – plată utilități, necesar(șervețele, pahare de unică folosință, etc.)
  • Un platou de aperitive/un platou de prăjitură, o sticlă de apă/suc, o pâine – pe persoană, pe cuplu, pe grup sau pe familie! Dacă veniți un grup pe biserică, vă organizați! Dacă ești singur și nu ai dus nimic, poți dona 50 de Lei! Deasemenea puteți să aduceți snaks-uri, cipsuri, semințe, pufuleți, orice altceva doriți și vă place să împărtășiți cu ceilalți!
  • Puteți aduce jocuri de societate(remi, șah, monopoly, etc.) și vom face jocuri!
  • Ținută adecvată, decentă, pentru sezonul rece!
  • Pentru confirmări încadrați-vă/hotărâți-vă până la data de 29 Decembrie 2022 și trimiteți un mesaj cu numărul de persoane/numele pe whatsapp, mesagerie, email, telegram, mesenger, facebook, etc. la Bulzan Marian tel: 0742504970! Prin confirmare se înțelege acceptarea condițiilor de participare anunțate prin acest!
  • În perioada 30-31.12.2022, dupămasa, ne întâlnim – cei care doresc la pregătirea sălii!

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Pozele preluate
Comentariile sunt închise pentru Revelion Regional 2023