Noutăţi

Activitate luna Martie – Aprilie 2022

În aceste două luni ne-am ocupat să susținem refugiații Ucrainieni care locuiesc în Orașul Ineu, fiind mutați de la fabrica din Ucraina la APTIV Ineu. În fiecare zi de Miercuri Ferma UȚU din Gurba donează 20 Litri de lapte iar Brutăria din Craiva donează 30 de pâini, cantitate suficientă pentru o săptămână. Deasemenea oameni cu inimă mare au donat diverse alimente și lucruri pentru ei: ridichi, paste făinoase, dulciuri, jucării, haine, făină, zahăr, orez, ulei, etc. Pe lângă acești oameni încercați din cauza războiului mai multe familii din zonă au fost binecuvântate cu alimente, mobilier și haine, din Ineu, Cermei, Mânerău, Bârsa, Gurba, Măderat, Mocrea, etc. Centrul de refugiați a fost vizitat de către președintele Asociației Timotei Ineu – Insp. Prof. Bulzan Marian, împreună cu doamna consilier local Budea Daniela. În proximitatea Sărbătorilor Pascale un transport a venit din Italia, cu alimente și haine, dar și cu jucării, având astfel binecuvântarea de a ajuta cât mai multe persoane!

Biserica Creștină Penticostală din Ghioroc și din Șicula este în construcție! Mulțumim celor care s-au implicat în a da un ajutor!

Biserica Creștină Penticostală din Ghioroc
Biserica Creștină Penticostală din Șicula

Grupul Timotei și slujitorii din regiune sunt implicați în slujire atât pe plan local, cât și zonal, regional dar și în alte județe. Astfel mai multe Biserici Creștine Penticostale din Județul Arad, Bihor, Timiș, Maramureș, Cluj, Hunedoara, Caraș, Bistrița, au fost vizitate și binecuvântate prin slujirea noastră. În aceste două luni au avut loc și Seri de Evanghelizare în Orașul Ineu și în întreaga regiune, fiind un timp de har deosebit pentru comunitatea creștină penticostală. În 2 Aprilie a avut loc Conferința Județeană de Tineret Penticostal la Biserica Creștină Penticostală „Filadelfia” din Pâncota unde au participat peste 600 de tineri.

În perioada 1-3 Aprilie a avut loc o excursie la Băile Herculane și la Dunăre, organizată de Prof. Igaș Petru în colaborare cu Asociația Timotei Ineu, participând un număr însemnat de membrii!

S-a finalizat procesul de înmatriculare a microbuzului, care este o mare binecuvântare pentru Asociația Timotei Ineu!

În fiecare zi de Vineri la Cercul de Rugăciune de la ora 19:00 ne bucurăm în Cântare, în Cuvânt, în Rugăciune și în Stăruință în Rugăciune alături de oamenii Lui Dumnezeu și de cei doritori după a fi plini de Duhul Sfânt! Locație – România, Oraș Ineu, Strada Rahovei, Nr. 12 – lângă Autogara Ineu!

Comentariile sunt închise pentru Activitate luna Martie – Aprilie 2022