Noutăţi

Sala Timotei – Cerc de Rugăciune, repetiții muzicale, părtășie tineret

Vă anunțăm cu bucurie că din data de 04 Februarie 2022, ora 17:00 vor avea loc repetiții muzicale cu instrumentiștii creștini din regiunea Ineului, Grupul Timotei, în scopul aprofundării și promovării muzicii creștine penticostale – în fiecare zi de VINERI. De la ora 19:00 la ora 22:00 va avea loc Cerc de Rugăciune, unde sunt așteptați toți creștinii care doresc să se închine într-un caracter penticostal în care se manifestă puterea și darurile Duhului Sfânt. După cum cunoașteți în ziua de luni avem cerc de rugăciune la Moroda de la ora 19:00, vinerea va fi la Ineu de la ora 19:00, iar sâmbăta la ora 18:00 la Pâncota. După ora 22:00 tinerii vor putea rămâne la părtășie având diferite activități specifice. Începutul de weekend este potrivit pentru a oferi tineretului un cadru creștin unde se pot întâlni, decât să își petreacă timpul în alt loc, cum ar fi baruri sau discoteci. Facem mențiunea conform prevederilor statutare ale organizației, că acest parcurs nu reprezintă înființarea unei biserici noi, ci demersul în sine este voința membrilor organizației de a da posibilitatea creării unui spațiu religios/cultural în scopul declarat al edificării prin rugăciune, la care să poată participa credincioșii doritori, în afara programelor bisericilor penticostale, fără a crea astfel disconfort sau a perturba activitățile bisericilor creștin penticostale din regiunea Ineului. Astfel ne putem întâlni la rugăciune slujitori și credincioși din toată regiunea/zona, având părtășie și legătură frățească de comunitate zonală/regională, în cadrul unui cerc de rugăciune. Astfel dăm posibilitatea tinerilor cântăreți să se perfecționeze și să interacționeze, dăm posibilitatea doritorilor de rugăciune și celor care iubesc lucrarea Duhului Sfânt să aibă un astfel de loc al închinării, iar tinerilor posibilitatea de a avea un loc de întâlnire, în a își petrece timpul liber.

Sala Timotei, este situată pe strada Rahovei, lângă Autogara Ineu. Dacă veniți din direcția Seleuș – Mocrea, ajunși la benzinăria Lukoil, intrați pe prima stradă la dreapta, astfel supermarket-ul Penny va rămâne pe partea stângă, iar pe partea dreaptă veți trece pe lângă blocurile galbene ANL, pe lângă spălătorie, depozitul de materiale de construcții, Autogara și imediat se face o stradă la dreapta, locația fiind pe partea stângă a treia clădire.

Dacă veniți din direcția Bocsig, ajungeți la sensul giratoriu central, din fața bisericii ortodoxe, apoi veniți înspre Piață. În colț cu piața, virați la dreapta, iar apoi după aproximativ 100 metri, se face strada la stânga – fiind pe dreapta clădirea autogării, locația fiind pe stânga a treia clădire. Dacă veniți din Cartierul Traian sau Șicula, treceți podul și ajungeți la sensul giratoriu, apoi urmați traseul de mai sus.

Vă aducem la cunoștință că sala este închiriată cu o sumă ce trebuie achitată lunar, costurile ajungând la 300 de euro. Lângă sala noastră închiriată, mai există o sală în oglindă, care poate fi unită prin simpla demontare a peretelui despărțitor. Dacă Dumnezeu va lucra în așa fel încât să avem sponsor/sponsori care să ne ajute în achitarea chiriei atât pentru prima sală sau chiar pentru ambele, intenționăm să o închiriem și pe a doua, având ca beneficiu o sală imensă de 275 mp. Proprietarul este dispus să vândă locația la prețul de 60.000 de euro, așa că pe termen lung, credem în minuni, dacă va fi cu Voia Lui Dumnezeu să se deschidă cerul pentru Asociația Timotei Ineu, încă odată! Momentan pornim la drum cu sala aceasta, având perspective de viitor în care Dumnezeu să fie onorat prin activitățile noastre, credincioșii zidiți și întăriți, iar oamenii să beneficieze de servicii și cunoașterea mântuirii date prin Domnul Isus Cristos!

Dacă dorește cineva să achite chiria pe o lună sau mai multe a sălii actuale, sau să achite chiria sălii a doua pe un an de zile, sau să achiziționeze chiar întreaga locație, puteți să faceți donații în contul Asociației Timotei Ineu afișat mai jos! Vă mulțumim pentru susținere și pentru că sunteți parteneri împreună cu noi în a ne exprima calitatea și dreptul de creștini! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Ne vom descurca după posibilități! Vă mulțumim!

Comentariile sunt închise pentru Sala Timotei – Cerc de Rugăciune, repetiții muzicale, părtășie tineret