Comunicate

Propuneri pentru anul 2022

  1. Tabără Creștină –

27 Iunie – 2 Iulie, 6 zile, 300 LEI de persoană(până în Iunie, jumătate de an aveți timp să strângeți 300 de Lei:)))) se termină și bacul până în 27.06 Detalii: Oferta Centrului Cultural Judeţean Arad pentru tabăra de la Căsoaia cuprinde 84 de locuri – în regim sezonier – tabăra fiind deschisă doar pe timpul verii, începând, începând cu data de 1 mai.În ofertă se regăsesc și 12 căsuţe a câte 2 paturi fiecare şi 6 bungalow-uri cu 10 paturi fiecare, dotate cu echipament electric şi apă potabilă (1 robinet la 2 căsuţe). Tabăra dispune de 6 cabine duş, 8 grupuri sanitare, 8 grătare zidite în piatră, teren de fotbal și loc amenajat pentru focul de tabără.Prețul de cazare cu acces la utilităţi, fără masă, este de 39 de lei pe zi pentru fiecare persoană.

2. Cerc de Rugăciune – dat fiind numărul mare de creștini penticostali ce au daruri din partea Lui Dumnezeu, intenționăm să deschidem un Cerc de Rugăciune în Orașul Ineu, fiind un loc aparte dedicat rugăciunii și închinării, fără a avea scop de biserică locală. Nevoia aceasta o vedem pentru întreaga dorință și considerăm că este împlinirea unei dorințe a membrilor Asociației Timotei Ineu! În ziua de vineri!

3. Serbare lunară – o zi pe lună în care tinerii să se întâlnească în scopul părtășiei și a bunei dispoziții, a întâlnirii sociale!

4. Întâlniri de Tineret Regionale

5. Evanghelizare la Casa de Rugăciune din Mânerău

6. Reabilitarea și modernizarea Centrului de la Asociația Timotei Ineu – acoperișul fiind o prioritate și o urgență!

7. Adunarea Generală a Asociației Timotei Ineu /Ședințe Consiliul Director

8. 1 Mai regional

9. 1 Septembrie – Ziua Asociației Timotei Ineu

10. Proiecte sociale și ajutorare

11. Locuință pentru Hary – care momentan locuiește la centrul de la Asociația Timotei Ineu

12. 1 Decembrie Regional 2022

13. Revelion Regional 2023

14. Colindă Regională Mânerău – 26 Decembrie 2022

15. Dezvoltarea Regiunii Ineu – evanghelizare, informări, etc.

16. Diverse – excursii, vizite frățești!

Comentariile sunt închise pentru Propuneri pentru anul 2022