Noutăţi

S-au achitat toate plățile pe luna Mai 2021! Vă mulțumim! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

După cum știți, în fiecare lună avem cheltuieli minime în jur de 1500 de lei din care: am plătit salariul femeii de serviciu 1173 lei din care 753 Lei salar + 453 Lei/impozit+Cas către statul român; 100 lei contabilitatea și restul cheltuieli/necesar/plăți utilități și întreținere centru, întreținere teren/întreținere, renovare, modernizare clădire. Menționăm că nu avem datorii sau restanțe la acestă dată!

În luna mai s-a achitat o factură de 485 Lei către o familie aflată în dificultate financiară. S-a achiziționat pentru multifuncționala asociației unitatea de imagine, care nu a mai fost schimbată încă de la cumpărarea multifuncționalei în valoare de 238.97 Lei (cu transport inclus). S-a achitat factura site-ului www.timoteiineu.ro în valoare de 456 Lei, 38 lei pe lună, fiind achitată integral pe un an de zile. Biserica Creștină Penticostală „Betania” din Chier a organizat o Întâlnire Regională de Tineret fără să solicite ajutorul financiar Asociației Timotei Ineu, suportând toate cheltuielile – Dumnezeu să le răsplătească! Întreținerea Casei de Rugăciune de la Mânerău se face tot datorită implicării membrilor Asociației Timotei Ineu.

După cum știți tot ce se întâmplă în Asociația Timotei Ineu are ca fundament financiar cotizația membrilor și donațiile celor binevoitori. Unii donează lunar iar alți după posibilități! Oricum ar fi, vă mulțumim pentru sprijinul financiar, pentru că vă achitați la timp obligația de membru plătind cotizația anuală de 25 de Lei, pentru că donați oridecâteori aveți posibilitatea și o faceți în mod constant! Dumnezeu să vă răsplătească pentru că din puțin, putem să realizăm atâta bine oamenilor de lângă noi!

Odată cu relaxarea măsurilor pe fondul acestei pandemii, dorim să avem diverse activități prin care să implicăm bisericile, tinerii și comunitățile locale în activități care să aibă ca scop vestirea Evangheliei, cu practica ajutorării celor care se află în nevoi.

Dumnezeu să vă binecuvânteze, să vă răsplătească și să vă dea sănătatea! Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi!

Comentariile sunt închise pentru S-au achitat toate plățile pe luna Mai 2021! Vă mulțumim! Dumnezeu să vă binecuvânteze!