Noutăţi

Cronica Săptămânii #13

10.03.2021 Împreună cu fratele slujitor Varvari Pompei am vizitat familia Luncan din Tămașda BH. Luncan Nelu a rămas văduv cu 5 copii minori, soția acestuia a plecat în veșnicie la numai 32 de ani, din cauza unui cancer la ficat. Din donațiile voastre i-am binecuvântat cu alimente, haine, perne, plapume, saltele, încălțăminte, asigurând și cheltuielile de transport.(Dacă ți-ai cumpărat o haină nouă, iar cea veche este încă bună, nu o arunca: donează! Pentru că cineva are nevoie!)Am găsit curățenie, mâncare gătită, hainele aranjate pentru fiecare copil și sortate în dulapul fiecăruia! Vă mulțumim! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

03.03.2021 A ajuns mașina de spălat la familia Covaci din Bocsig. Vă mulțumim pentru binefacere! Dumnezeu să vă răsplătească! Deasemena pentru băiatul lor bolnav, Florin, a ajuns o donație de la niște oameni cu suflet mare, pentru a îi ușura din suferințe.

26.02.2021 Lucrări de renovare la Centrul de la Asociația Timotei Ineu

23.02.2021 La casa familiei Muntean a fost montată mobila de bucătărie fiind o mare binecuvântare! Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească!

22.02.2021 Vă mulțumim pentru donații! Împreună am reușit să ajutăm pe sora Mărie să plătească tratamentul cu citostatice! Nu este o sumă mare, dar era necesară…Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Comentariile sunt închise pentru Cronica Săptămânii #13