Noutăţi

Cum putem să îl ajutăm pe Adrian Florin!

Covaci Adrian Florin are 9 ani! S-a născut cu o boală gravă, cunoscută în termeni populari „Boala Oaselor de Sticlă”, o formă rară de cancer a sistemului osos. Am vizitat această familie, pentru a înțelege mai în detaliu problemele și greutățile cu care se confruntă. Domnul Adrian, tatăl copilului, a lucrat prin străinătate, dar acuma fiind situația pandemică stă acasă fără serviciu. Împreună cu doamna Covaci au 5 copii, cea mai are având 14 ani. Ei trăiesc momentan din ajutorul de handicap, pentru că doamna Covaci este asistentul personal al copilului și din alocații, iar domnul Covaci lucrează cu ziua prin sat. Locuiesc în localitatea Bocsig.

Nevoile lor nu sunt mari, ci ele se rezumă la traiul zilnic. Au neovie de un tratament special pentru Adi care îl ajută la întărirea oaselor și mai au nevoie de lemne în acestă perioadă. Deasemena dacă s-ar găsi ceva de lucru pentru el, este dispus să meargă la muncă. Noi vă stăm la dispoziție și încercăm să îi ajutăm din donațiile voastre după nevoile lor!

La trei case mai sus pe stradă lângă ei, locuiește o soră de a mamei lui Adi, bolnavă de cancer la uter în ultima fază, având numai 49 de ani și 4 copii. Pentru doamna Zorița ca și pentru Adi am citit din Biblie un Cuvânt a Lui Dumnezeu și ne-am rugat pentru suferințele lor și pentru vindecarea lor, având credință că în acestă situație Dumnezeu are ultimul cuvânt. Vindecarea este la Dumnezeu, iar ceea ce noi putem face este să le alinăm din durere, din suferințe și să îi ajutăm să ducă o viață decentă.

Ei cer ajutor public și de aceea ne-am permis să îl aducem la cunoștința voastră prin intermediul mass-media. Dumnezeu să se îndure și să dea sănătate celor bolnavi! Suntem la dispoziția voastră în facerea binelui! După cum știți orice donație este binevenită, fie finaciar sau în bunuri ca: haine, mobilier, materiale de construcții, etc… tot ce se poate strânge ca să ajutăm după nevoie pe cei din jurul nostru! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Președinte Asociația Timotei Ineu, Insp. Prof. Bulzan Marian Gigel

Comentariile sunt închise pentru Cum putem să îl ajutăm pe Adrian Florin!

Sună acum!