Noutăţi

Bucuria nașterii Mântuitorului Isus Cristos a mișcat și în acest an inima multor oameni – 100 de pachete pentru familii și 100 de pachete pentru copii!

Asociația Timotei Ineu săptămânal, de 6 ani de zile ajută, donează și binecuvântează pe săraci, pe cei aflați în nevoi sau în lipsuri! În acest an fără să anunțăm vre-o campanie, la Centrul Asociației Timotei Ineu oamenii fiind obișnuiți cu dărnicia, au făcut donații mai generoase în ceea ce privește articolele vestimentare, alimente, dulciuri și jucării!

Astfel an am pregătit 100 de pachete pentru familii care conțin un set nou de veste pentru femei ( donație din Șimleul Silvaniei), alimente și dulciuri. Pentru copii am pregătit 100 de pachte care conțin dulciuri, jucării și un cozonac!

Vă mulțumim că fără cuvânt de inițiativă, inițiativa ați luat-o voi și astfel acestă acțiune care aduce bucurie în aceste vremuri de restriște a luat amploare! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

La familia Stoica la Mocrea s-a adus toată mobila pentru mobilarea celor 3 camere! Iar la Cermei s-a adus o mașină de spălat, pentru o familie cu 3 copii – cea veche era ruginită și s-a stricat… vă mulțumim! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Comentariile sunt închise pentru Bucuria nașterii Mântuitorului Isus Cristos a mișcat și în acest an inima multor oameni – 100 de pachete pentru familii și 100 de pachete pentru copii!