Noutăţi

Cronica săptămânii #12

Vă mulțumesc pentru covoare! Sunt destule acuma pentru cele 2 camere. Pentru hol, care va avea și bucătărie în dreapta și un pic de baie în stâng – pe viitor, o vană și o chiuvetă, ar trebui pus linoleu gros de 3 mm, cu folie sub… e undeva în jur de 50 de lei mp… cam 30 mp… și cam atâta la Mocrea! Slăvit să fie Dumnezeu că de Crăciun se pot muta! Mai avem de rezolvat un branșament la apă, pentru un robinet care va fi sursa de apă din casă… Dumnezeu să ne ajute și să vă binecuvânteze pentru că ați ajutat cea mai săracă familie din Mocrea să aibă un trai decent – în mai puțin de 1 an de zile!

Astăzi 12.12.2020 la familia Muntean frații maistori au lucrat la montarea rețelei de curent-iluminat, pregătind lucrurile pentru instalarea încălzirii. S-au zidit zidurile la scară și s-a finalizat hornul. Să ne ajute Dumnezeu ca de Crăciun să fie instalată încălzirea, înschisă casa scărilor și demolat zidul ca să unim jos bucătăria cu living-ul. Vă mulțumim pentru donații! Astăzi am mai aflat, că dacă îți faci casă, toate sunt scumpe:))) Dar când îți face Dumnezeu casă, cerul și pământul este a Lui!Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Astăzi 11.12.2020 o familie formată din 9 membrii, cu 7 copii din care 6 sunt la școală au primit 2 telefoane pentru Școala Online: un Samsung Grand Prime și un Allview X5Pro.
Mulțumim pentru donații! Dumnezeu să vă binecuvânteze!
11.12.2020 La casa familiei Stoica(eu îi știu de Moisa după bunica lor…de aceea tot îi greșesc la pronunție) a ajuns și soba nou nouță, cu burlanele necesare. Pentru finalizarea zugrăvelii a mai trebuit și o găleată de lavabil…mulțumim pentru donații, pentru dărnicie! Dumnezeu să vă binecuvânteze!
P.s. am văzut că mulți mi-ați trimis printscreen la postarea cu doamna revoltată că a dus un brad și nu a fost pus în fucțiune, fiind de negăsit. Nu vă cunosc doamnă, dar nu merita un scandal mediatic pentru sărmanul brăduț care nu ține nici de cald și nici de foame… l-au pus lângă cal, că nu aveau unde:))) abea acuma l-au scos și l-au pus în casă, „la loc de cinste”!
Cum ne înșelăm de sărbători cu false bucurii, ascunse sub luminițe și cetină de brad… iar esența și bucuria sărbătorii lipsește din inimă! Degeaba ai casa plină și împodobită, dacă nu te bucuri de nașterea Lui Cristos, care prin faptul ca Dumnezeu s-a făcut om – fiu al omului, fiu al Tatălui, a iertat păcatele noastre. Fără bucuria asta, nu ști ce e Crăciunul! Cunoști doar efectele de la Triferment!
Și pentru un brăduț, ca donație, nu mai emite pretenții… lasă donația să fie donații! E ca și cum ai aduce un costum nou la priveghi la cineva și ai avea pretenții să arate frumos în el… nu merge… brăduțul trebuia după ce am rezolva branșanentul la apă, cu o baie cât de utilă… vorba lui Irod:” un împărat în grajd… nu-i nimic, dați-mi de știre!”
10.12.2020 Biblia spune că atunci când vrei să faci bine, răul se ține după tine. Am reușit să achiziționăm o mașină de lemne – camionetă pentru familia din Mânerău, dar s-a stricat mașina, în timpul transportului. Până la urmă s-a rezolvat și lemnele au ajuns! Mai o să luăm o camionetă… o sora ne-a telefonat pentru că are lemne crapate, uscate, pe care va trebui să facem clacă și să le ducem, ca să nu fie numai alea verzi. Deasemenea și la familia Stoica din Mocrea o să ajungă o camionetă, pentru că nici ei nu au lemne! Vă mulțumim pentru dărnicie, pentru că am reușit să rezolvăm lemnele pe iarnă la două familii! Vă mulțumesc pentru transport, fraților mecanici pentru reparații și tuturor celor implicați pentru acțiunea de astăzi! A lui Dumnezeu să fie slava și lauda… a noastră pocăința și semerenia… Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Astăzi 09.12.2020 s-a dat cu lavabil la casa familiei Moisa din Mocrea, s-a montat și s-a reparat mobila, fiibd așezate toate lucrurile la locul lor. Mâine vom cumpăra și vom monta o sobă cu plită și vom finaliza de zugrăvit! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Vă mulțumim pentru donații, sprijin în rugăciune și ajutor la lucru!
07.12.2020 Un ajutor format din alimente și două cutii cu lapte, a fost trimis către o familie din Cintei prin niște frați din Chișineu Criș. Mulțumesc pentru donații domnilor din Poliția Orășenească Ineu! Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească!
05.12.2020

2 paturi, 2 fotolii, 2 noptiere au ajuns la familia Moisa de la Mocrea! Acolo mai trebuie niște covoare și o sobă cu plită+burlan….ar fi bune perne, pături, plapume… și se pot muta!
Mulțumim pentru donații! Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Pentru Casa de Rugăciune din Mânerău s-a achiziționat setul pentru oficierea actului de cult Cina Domnului! Vă mulțumim pentru donații!
Astăzi 03.12.2020 la familia Stoica din Mocrea a ajuns un pat. O donație în alimente a ajuns la 3 familii.
Multumim pentru donații! Dumnezeu să vă răsplătească, să vă binecuvânteze și să vă dea sănătate!
Am reușit până acuma să dăruim 15 tablete și telefoane pentru Școala Online! Vă mulțumim! Dumnezeu să vă răsplătească și să vă binecuvânteze!
Comentariile sunt închise pentru Cronica săptămânii #12