Noutăţi

Cronica Săptămânii #11

21.11.2020 datorită donațiilor voastre am reușit să binecuvântăm cu câte o tabletă pentru Școala Online încă două familii – una având 10 membrii, 8 copii din care 6 elevi iar a doua fiind formată din 8 membrii, 6 copii din care 4 elevi.
Dumnezeu să vă răsplătească! Mulțumim!
Am reușit până acuma să dăruim 7 tablete și un telefon! Slăvit să fie Dumnezeu!
28.11.2020 La casa familiei Muntean se lucrează la tencuit: plasă+adeziv, la încălzirea centrală și la horn. Mai trebuie 40 de plăci de OSB și 6 calorifere mari, dar și câteva piese pentru centrală – și mână de lucru! Scările au fost turnate, geamurile și ușile au fost montate.
Ne apropiem de turnarea șapei și a instalării celor 60mp de încălzire in pardoseală!
Dumnezeu ce a început va duce la bun sfârșit! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Vă mulțumim pentru susținere!
28.11.2020, datorită donațiilor voastre am reușit să binecuvântăm cu două sisteme All In One pentru Școala Online încă două familii – una având 5 membrii, 3 copii din care 3 elevi iar a doua fiind formată din 7 membrii, 5 copii din care 4 elevi. Menționez că elevii sunt primii la învățătură!
Dumnezeu să vă răsplătească! Mulțumim!
Am reușit până acuma să dăruim 7 tablete, un telefon și două sisteme All in One! Slăvit să fie Dumnezeu!
1 Decembrie 2020
În fiecare an Asociația Timotei Ineu s-a strâns la o Biserică Penticostală unde a sărbătorit Ziua Națională a României în post și rugăciune, iar la final ne-am bucurat la părtășie printr-o masă de dragoste. Anul acesta a fost atipic, Orașul Ineu fiind carantinat și multe localități având o rată mare a infectării cu Covid19, fiecare a pterecut acasă în familie sau la biserica locală. Nădăjduim la Dumnezeu că va lăsa din nou un timp de har în care să ne putem strânge! Până atunci rămânem tari în credință și mijlocim pentru România!
La casa familiei Moisa de la Mocrea s-a finalizat instalația electrică, s-a turnat șapa, s-a tencuit și o cameră e dată cu lavabil. Ușile și geamurile s-au montat, iar hornul este zidit. Este nevoie de o sobă cu plită și câteva bucăți de burlan. Deasemenea nu au apă! Ideal ar fi un branșament la rețeauă, dar până se rezolvă actele este bună și o fântână forată!
Mulțumim pentru implicare, donații și sprijin!
Încă 4 familii au primit Tablete și Telefoane pentru Școala Online, astfel:
– o familie formată din 6 membrii, cu 4 copii, 4 sunt elevi
– o familie din 6 membrii, cu 4 copii, din care 3 sunt elevi
– o familie cu 7 membrii, cu 5 copii, din care 4 sunt elevi
– o familie cu 9 membrii, cu 7 copii, din care 4 sunt elevi
Vă mulțumim pentru donații! Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Am o rugăminte…Cuvântul Lui Dumnezeu ne învață să dăruim ce avem mai bun Lui Dumnezeu, de aceea vă rog să verificați echipamentul pe care îl donați să fie funcțional și să nu aibă probleme tehnice, spre exemplu: baterie slabă, probleme de încarcare, încărcător defect, ecran spart, display deteriorat, etc. Mai bine ne spuneți și le trimitem în service, la reparat, decât să ne pătăm obrazul… la final eu sunt vinovat (Bulzan Marian):)))) că nu știe nimeni cine a donat cui a donat, iar transparența constă în faptul că fiecare știe că ce a dăruit a ajuns unde trebuie, iar cel ce a primit află că cineva s-a jertfit pentru acel lucru, după versetul din Matei 6:3 „Ci tu când faci milostenie, să nu știe stânga ta ce face dreapta,(…)”
Chiar dacă sunt noi și au ajuns prin curier, verificați pentru că se poate întâmpla orice.
Să fie totul în regulă și astfel totul sa fie funcționabil!
Comentariile sunt închise pentru Cronica Săptămânii #11