Noutăţi

Faptele apostolilor 20:35 În toate privinţele v-am dat o pildă şi v-am arătat că, lucrând astfel, trebuie să ajutaţi pe cei slabi şi să vă aduceţi aminte de cuvintele Domnului Isus, care Însuşi a zis: ‘Este mai ferice să dai decât să primeşti.’”

Astăzi 40 de familii din Mânerău, Aldești, Tăgădău, Comănești, Urvișu de Beliu, Cermei, Vasile Goldiș, Gurba – văduve, orfani, familii numeroase și cazuri sociale au fost binecuvântate de niște oamenii ce dovedesc dragostea cu fapta, cu câte un pachet consistent de alimente(făină, zahăr, ulei, carne tocată-pungă vid, pulpe-pungă vid, dulciuri, etc) și cu un sac de cartofi.
Mulțumim fraților pentru donații și fratelui prezbiter Alin Muntean pentru transport și logistică! Mulțumesc surorilor Adina, Lina, Ioana, pentru că ne-au fost călăuze în localitățile în care locuiesc, cunoscând situațiile cel mai bine! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Zilnic în campanie – pentru cer!
Mulțumim tuturor pentru donații! Insp. Prof. Președinte Asociația Timotei Ineu, Bulzan Marian – Gigel
Fotografii din misiunea de ajutorare
Comentariile sunt închise pentru Faptele apostolilor 20:35 În toate privinţele v-am dat o pildă şi v-am arătat că, lucrând astfel, trebuie să ajutaţi pe cei slabi şi să vă aduceţi aminte de cuvintele Domnului Isus, care Însuşi a zis: ‘Este mai ferice să dai decât să primeşti.’”