Comunicate

Școala Online pentru toți – donează o tabletă!

„Ca profesor de religie penticostală, care îi am pe toți copiii neoprotestanți din 3 școli din mediul rural și un liceu din mediul urban, cărora le slujesc cu Evanghelia și nu numai (Alinața Evanghelică – Penticostali, Baptiști, Creștini după Evanghelie), după câteva zile de școală online, pot să trag câteva concluzii:

  1. Infrastructura este accesibilă tuturor: semnal la telefon, internet, echipament wirless, abonament/date mobile;
  2. Părinții, elevii și profesorii se adaptează din mers să utilizeze tehnologia și să folosească echipamentul pentru a asigura învățământul funcțional;
  3. Familiile pocăiților și nu numai, care au de la 3 copii în sus, deja au probleme mari în ceea ce privește tehnica. Pentru că nu are fiecare un mijloc de accesare la platformă: telefon, tabletă, laptop, etc;  unii rămân pe dinafară și chiar nu reușesc să asimileze materia, ceea ce îi va afecta pe viitor în procesul de învățământ;
  4. Realitatea mă obligă să nu am așteptări de la nimeni, ci dacă noi dorim să investim în tineretul patriei, trebuie să ne implicăm fiecare după posibilități, chiar cu biserica locală;

Astfel vă propun ca prin Asociația Timotei Ineu să strângem banii necesari încât să achiziționăm cât mai multe tablete pentru cât mai mulți elevi din familii care nu își permit să facă astfel de sacrificii, pentru că nu sunt posibilități financiare, dar își doresc ca ai lor copii să aibă acces la educație!

Îl punem pe Dumnezeu la încercare și prin acesta vă încercăm și vouă credința și dărnicia!

Nu doresc să am un ton politicianist, să fac estimări că pentru început să vedem dacă reușim să facem acest bine la 10 copii sau la 10 familii… după cum vom primii donații, așa vom achiziționa tablete și astfel vom încerca să ajutăm toți copii indiferent de confesiune!

Ideea constă în faptul că trebuie să ne implicăm pe plan social mai mult, împreună cu toate bisericile, cu toți cei care îi iubesc pe Dumnezeu și astfel, prima dată dau dovadă de dragoste față de oameni!

Am găsit pe emag.ro, oferte de tablete la un preț moderat de 300 de lei – bucata! Deci la fiecare 320 de lei strânși din donații – adică plus transportul, vom achiziționa o tabletă pe care o vom dărui unui elev!

Dumnezeu să vă binecuvânteze! Insp. Prof. Președinte Asociația Timotei Ineu – Bulzan Marian – Gigel

Evrei 3:9 „unde părinţii voştri M-au ispitit şi M-au pus la încercare şi au văzut lucrările Mele patruzeci de ani!”

2 Corinteni 2:9 „căci v-am scris şi cu gândul ca să vă pun la încercare şi să văd dacă sunteţi ascultători în totul.”

Romani 12:13 „Ajutaţi pe sfinţi când sunt în nevoie. Fiţi primitori de oaspeţi.”

Comentariile sunt închise pentru Școala Online pentru toți – donează o tabletă!