Noutăţi

Cronica săptămânii! 05.10.2020

3 saci de cartofi, 10 pâini și câțiva saci cu haine și încălțăminte au ajuns la o familie din Cermei cu 3 copii. Tatăl i-a părasit… 2 minori sunt bolnavi, cel mic fiind cu diabet…
Dumnezeu să vă răsplătească donațiile! Vă mulțumim pentru sprijin!
La casa familiei Moisa de la Mocrea s-au montat geamurile iar fratele Varvari Pompei
lucrează la instalația electrică! Dumnezeu să vă binecuvânteze!
O campanie cerească!
Astăzi am achiziționat 30 de elemenți de șamotă pentru construirea hornului, fier și ciment pentru scări. Mulțumim pentru donații și sprijin! Investim în familia Muntean!
O campanie cerească!
Zilnic suntem în campanie pentru Impărăția Lui Dumnezeu, în care este important orice om, mai ales când este aflat în nevoie! Astăzi împreună cu frați din Codru – BH, Beliu, Chier, Sântana și Ineu am slujit din nou cu fapta, la casa familiei Muntean. Mulțumim bisericilor penticostale care au făcut colectă pentru acest proiect, dar și fraților, surorilor și slujitorilor care sunt alături de noi în facerea binelui. Aș avea o listă lungă cu oameni de bine, care s-au implicat, alături de noi! Cu această ocazie mulțumim frate păstor Ardeu Aurel pentru sprijin – Dumnezeu să vă răsplătească. Mulțumim fraților prezbiteri Ardelean și Cristian Elena Cotuna pentru ajutor. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți cei care sunteți alături de noi în slujire și în promovarea binelui public! Trebuie să ne învățăm cu toții să facem binele!
Tot în campanie… de data asta la Centrul Creștin Peniel din Tinca unde a ajuns un pachet consistent format din pampersuri și articole vestimentare. Aici își duc zilele aproximativ 120 de vârstnici, iar mulți dintre ei sun la pat… o astfel de donație reprezintă un mare ajutor! Mulțumim pentru donație! Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Geamuri cu toc cu tot pentru familia Moisa din Mocrea. Mulțumesc pentru donație și sprijin în acestă binefacere. Aștept și ușile! Avem nevoie de OSB – 10 bucati ca să inchidem acoperișul! Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În campanie! Campanie cerească!
O mașină de spălat a ajuns la o familie din Șicula! Mulțumim pentru donație!
Asociația Timotei Ineu a dăruit haine și 10 saci cu var unei familii din Mocrea cu 7 copii. Aceștia construiesc încă o cameră în spatele casei din imagine. Mâine cineva le va dona ciment. Vă mulțumim pentru donații! Datorită vouă putem să binecuvântăm pe alții! Dumnezeu să vă răsplătească dărnicia și bunătatea!

În data de 20 Septembrie 2020 doi membrii din Asociația Timotei Ineu s-au unit în legătura căsătoriei! Dumnezeu să binecuvânteze familia Dan – Marcel&Amalia (Stan)!

În perioada 19-20 Septembrie, în Orașul Ineu a avut loc un Târg Caritativ organizat de către grupul mămicilor ineuane cu sprijinul Asociației Timotei Ineu. La acest eveniment au participat meșteri populari și liber profesioniști care au pus spre vânzare produse proprii sau handmade, în scopul de strânge bani pentru a ajuta două cazuri medicale. La finalul evenimentului s-a strâns suma de 8766 de lei și 32 de euro! Banii au fost împărtiți la cele 3 cazuri de SMA 1 Alessiei Beatrice Tatariu si Gemenilor Ciutac. Vă mulțumim pentru că v-ați implicat și ați dat dovadă de spirit civic! Mulțumim celor ce au donat mustul și autorităților locale pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment nobil. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Comentariile sunt închise pentru Cronica săptămânii! 05.10.2020