Noutăţi

Cronica săptămânii!

O familie din Șicula a primit un frigider, articole vestimentare, un fotoliu și alte lucruri donate de către dumneavoastră! Vă mulțumim!

O familie din Ineu a fost ajutată prin proiectul ”Cămara Săracului!” Vă mulțumim pentru donația din zeciuiala făcută din compoturi, dulcețuri, zacuscă și alte bunătăți pregătite pentru iarnă!

Vă mulțumim pentru donațiile pe care le faceți către noi, pentru a binecuvânta pe alții!

Un transport de donații ce constă în unsoare/untură, clisă/slană, articole vestimentare a ajuns la Centrul Creștin Peniel Tinca, unde a fost o mare binecuvântare pentru vârstnicii de acolo! Vă mulțumim!

O familie din Orașul Ineu, din cartierul rromilor a fost ajutată prin proiectul „Cămara Săracului” cu alimente! Vă mulțumim!

Mulțumim familiei Bodea pentru donația de gresie, pentru familia Molieri din Comănești! Frații vor face și holul, unde vor fi necesari cam 10 saci de adeziv. Și apoi mai rămâne o cameră de renovat! Slăvit să fie Dumnezeu! Să vă răsplătească Dumnezeu! Puțin cu puțin, rezolvăm orice problemă!

Sora Stepan Andrada, membră în Asociația Timotei Ineu a încheiat legământ cu Domnul Isus, mărturisind în apa botezului, la Biserica Creștină Penticostală din Bocsig! Slăvit să fie Dumnezeu!

Sora Andreea Roxana Dig – din loc. Gurba, membră în Asociația Timotei Ineu, s-a căsătorit cu fratele Beniamin Trînc de la Biserica Creștină Penticostală „Filadelfia” Pâncota! Dumnezeu să îi binecuvânteze!

Fratele Lucuța Daniel – din loc. Beliu, membru în Asociația Timotei Ineu, s-a căsătorit cu sora Simona Matei de la Biserica Creștină Penticostală „Eben – Ezer” din Cartierul Traian, Oraș Ineu! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Vă așteptăm să faceți fapte bune alături de noi, să sprijiniți comunitatea locală a meșterilor populari și a creatorilor de artă, dar și pe cei care pur și simplu vin să își vândă lucrurile personale pentru a ajuta două cazuri umanitare!

Vă așteptăm la primul Târg Caritativ organizat de către comunitatea liberilor profesioniști, cu sprijinul Asociației Timotei Ineu! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Comentariile sunt închise pentru Cronica săptămânii!