Noutăţi

Cronica săptămânii

După cum știți, săptămâna este lungă la Asociația Timotei Ineu!

Timpul implică slujire, ajutorare, misiune, aplicație practică zilnică la Sfânta Scriptură – Biblia.

La Casa de Rugăciune din Mânerău fratele Florin Liber a cosit și mai apoi a ierbicidat, iar rezultatele se văd. Ne bucurăm că putem întreține curțile Casei Domnului!

Fratele Marian Bulzan întreține centrul Asociației Timotei Ineu și taie iarba regulat.

Ne-am bucurat o parte din Asociația Timotei Ineu să fim prezenți la nunta mirilor Dorin Cotuna și Alexandra Achimp cărora le dorim căsnicie binecuvântată și le urăm drum bun în viața de familie!

În localitatea Comănești, comuna Hășmaș din Județul Arad fratele diacon Stan Ionel s-a implicat cu întreaga biserică în ajutorarea unei familii care suferă de sindromul Marfan. Aici este nevoie de suma de 1500 de lei pentru lucrări de rezidire la structura casei, care este într-o situație deplorabilă. Deasemenea orice ajutor și donație este binevenită pentru acestă familie!

O familie din Buteni a primit mobilă iar o comunitatea din Zalău a fost binecuvântată de noi prin donația de articole vestimentare, jucării, etc. care a ajuns la ei prin mâna fratelui prezbiter Costinel.

Familia fratelui Covaci din Cermei cu 8 copii a fost ajutată de o donație formată din alimente, haine și jucării.

O donație de clisă și unsoare a ajuns la Centrul de Vârstnici Peniel Tinca.

Lucrarea la casa familiei Muntean continuă și am ajuns să turnăm jumătate din centură. Am fi turnat totul, dar a venit ploaia și nu am mai putut continua. Sperăm să terminăm cât mai reprede și să finalizăm acoperișul!

Au avut loc ședințe cu mai mulți frați din comitetele bisericilor creștine penticostale din regiune, pentru a se pune în rânduială cu administrația internă, respectiv cu documentația, în mod special cu registrele, procesele verbale, hotărârile, convocatorul și ordinea de zi, adeverințe, etc. Asociația Timotei Ineu oferă consiliere și îndrumare pentru a asigura buna funcționare a secretariatului bisericii, caseriei și a comitetului prin furnizarea documentelor necesare și prin seminarii privind împlinirea normelor penticostale: citirea și interpretarea statutului de funcționare CCP-BDAR, statutul slujitorului, mărturisirea de credință, regulamentul electoral.

A avut loc și aniversarea zilei de naștere a fraților din consiliul director Moțiu Nicolae și Burtă Adrian, pentru care suntem mulțumitori Lui Dumnezeu! Ne rugăm pentru voi, vă dorim multă sănătate și putere de la Dumnezeu în activități! La mulți ani pe acest pământ și o veșnicie cu Dumnezeu!

Slujirea are loc în bisericile din regiune cu respectarea normelor de prevenție pandemică și cu acestă ocazie vă îndemnăm, vă sfătuim, vă rugăm să respectați legea pentru a susține efortul autorităților în combaterea acestui virus.

Ar fi multe încă de spus, dar le amintim în mare ca să împlinim Sfânta Scriptură care ne învață să protejăm fapta în sine, pentru răsplată cerească, dar să promovăm binele pentru ca societatea să cunoască viața creștină! Tocmai pentru că ne dorim ca să nu știe mâna dreaptă ce face mâna stânga, cei care au dăruit și au făcut donații, se vor regăsi în activițile noastre. Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească tot ce faceți pentru aproapele de lângă noi!

 

Comentariile sunt închise pentru Cronica săptămânii