Noutăţi

Astăzi s-a achitat suma totală pentru cazul social al Elenei Cilan!

Dorim să vă mulțumim din toată inima pentru donațiile pe care ni le-ați acordat ca să acoperim cheltuielile de înmormântare a celei care a fost sora noastră, Cilan Elena. Dat fiind un caz social cunoscut, Primarul Orașului Ineu – Călin Ilie Abrudan, a contribuit cu o donație care a acoperit jumătate din sumă. Personal s-a implicat în repararea acoperișului, prin reparații la casă și i-a ajutat cât a putut pe soții Cilan, în timpul vieții lor la domiciliul din Mocrea. Dat fiind că Biserica Creștină Penticostală din Mocrea nu are posibilități financiare prin care să fi contribuit la achitarea acestei sume – soții Cilan fiind membrii Bisericii Creștine Penticostale din Mocrea, acest gest reprezintă o dovadă de implicare socială, de grijă față de cetățeni și de a înțelege greutățile comunității locale, ajutându-i în momente critice.

Jumătate din sumă s-a achitat prin bunăvoința unor oameni deosebiți din județul Arad, Bihor și Timiș care au răspuns pozitiv acestei nevoi, făcând o donație din puținul lor, în scopul ajutorării comunității locale.

Vă mulțumim tuturor pentru că ne-ați fost alături în acest impas! Din păcate nu vom rămâne tot tineri și frumoși… vine vremea bătrâneții, a neputinței, a bolii, a singurătății și chiar a morții, când cineva va trebui să se îngrijească de noi până la mormânt. Dovada dragostei creștine constă tocmai în faptul că atunci când oamenii trec prin astfel de situații, cineva se îngrijește de ei. Facem acest gest de ajutorare cu speranța, că atunci când ne vom afla noi în aceste situații, cineva să aibă milă de noi, provocându-l pe Dumnezeu să își aducă aminte că, undeva în trecut, cândva și noi am stat alături de alți bătrâni, de alți oameni încercați.

Dumnezeu să vă răsplătească tot ce faceți și să fie cu voi în toate activitățile!

Comentariile sunt închise pentru Astăzi s-a achitat suma totală pentru cazul social al Elenei Cilan!