Noutăţi

Cronica săptămânii!

A fost o săptămână încărcată…

Sâmbătă am lucrat la casa familiei Muntean – am decofrat și am dus popii înapoi la fratele de la care i-am împrumutat, din Sântana. Sâmbăta asta din nou lucrăm, cu Voia Domnului, și dorim să terminăm zidurile din mansardă și să turnăm centura, apoi să facem acoperișul.

Duminică am plătit aproape jumătate din suma datorată pentru înmormântarea sorei Cilan Elena, datorită donațiilor voastre – pentru care vă mulțumim și vă rămânem veșnic îndatorați, iar drept pentru acesta să știți că Dumnezeu vă va putea răsplăti.

Duminică dimineața grupul Timotei, format din instrumentiști din Ineu, Șicula și Chier, a slujit la Biserica Creștină Penticostală din Cociuba Mare, județul Bihor. Cuvântul Lui Dumnezeu a fost predicat de către Teo Moroșanu, pastor Mircea Badea și pastor Nelu Demeter. Cei mai mulți membrii sunt cei care locuiesc la Centrul Creștin „Peniel” din Tinca și Cociuba Mare, care l-au întâlnit pe Domnul Isus. Spre bucuria noastră, toți s-au împărtășit, la Cina Domnului! Cel mai bun amvon al slujirii nu este cel din biserică, ci amvonul dintre oameni, de la patul lor și din mijlocul problemelor lor. Unii suferă de o boală rară, numită ”amvonită” și nu pot să slujească în afara zidurilor bisericii, iar în biserică stau numai la amvon, contrar principiilor Sfintelor Scripturi – Biblia!

Duminică dupămasa grupul Timotei a slujit la Biserica Creștină Penticostală din Bocsig, fiind pentru prima dată după pandemie când din nou am putut să reluăm vizita și slujirea frățească!

Marți un transport de ajutoare, din partea Asociației Timotei Ineu – constituit din donații, a ajuns la frații și surorile noastre din Buteni! Dumnezeu să vă răsplătească binefacerea!

Dacă ști să cânți instrumental, ești așteptat în grupul Timotei!

Zilnic lucrăm pentru aproapele nostru și pentru Dumnezeu! Te așteptăm alături de noi în slujire!

Președinte Asociația Timotei Ineu, insp. prof. Bulzan Marian – Gigel

Comentariile sunt închise pentru Cronica săptămânii!