Noutăţi

Un ultim efort pentru familia Cilan!

Fratele Petru Cilan a trecut la Domnul în 15 Aprilie. În urma înmormântării nu au rămas cheltuieli restante, acesta având pensie normală și a beneficiat de ajutorul de înmormântare.

Sora Elena Cilan a trecut la Domnul la 01 Iulie și având îndemnizație de handicap de 375 de lei nu beneficiază de nici un ajutor din partea statului. Drept urmare cheltuielile de înmormântare au rămas să le achit eu, la fel cum m-am ocupat de ei cât au stat la Centrul Creștin „Peniel” din Tinca. Dacă doriți să contribuiți la achitarea facturii, vă stau la dispoziție!

la 01.07.2020 la ora 18:00 am oficiat Serviciul Divin de Înmormântare cu fratele diacon Petrică Baba și fratele Liber Florin.

Vă mulțumesc pentru tot efortul pe care l-ați depus alături de Asociația Timotei Ineu, de administrația publică locală Ineu și de bisericile penticostale, de atâția oameni darnici, ca să le putem asigura pe finalul vieții îngrijirea de care au avut nevoie.

În prețul facturii intră sicriul, groapa, transportul, îmbălsămarea, medicul, ce a mai rămas din luna iunie, etc.

Cu acestă ocazie mulțumesc conducerii Centrului Creștin „Peniel” pentru tot sprijinul acordat, în vreme de pandemie, când nimeni nu ne-a primit. Le mulțumesc pentru grija exemplară care au accordat-o soților Cilan și pentru tot ce fac pentru acei oameni!

Comentariile sunt închise pentru Un ultim efort pentru familia Cilan!