Noutăţi

Fapte bune (3-6)

Astăzi câteva familii din Mocrea au fost binecuvântate de niște oameni dragi (din Asociația Timotei Ineu cu familia), cu câte un pachet consistent care cuprinde de toate, atât pentru o masă bogată de Paște, dar și ca necesar pentru o bună perioadă de timp. Să le răsplătească Dumnezeu!
Deasemenea am primit trei costume pe care le-am dăruit mai departe în Ineu și Mocrea. Mulțumesc domnului L.I. pentru binefacere! Vă asigur că aceste articole vestimentare se vor ridica la înălțimea oamenilor care le poartă, mai ales în slujire! Să vă răsplătească Dumnezeu!

Mulțumesc sorei. T.F. pentru că a făcut parte la două familii din măiestria prăjiturilor făcute acasă. Am lăsat niște oameni înlăcrimați, de bucurie și recunoștință, pentru că cineva le-a făcut o dulce bucurie, în ajunul Sărbătorii Pascale. Dumnezeu să răsplătească binefacerea!

Împreună cu oameni deosebiți – și membrii ai Asociației Timotei Ineu, am vizitat Centrul „Speranță Pentru Viață” din Tinca – Cociuba Mare unde aproximativ 120 de persoane sunt îngrijite. Unii sunt paralizați, alții au alte probleme fizice și psihice grave… dar aici beneficiază de îngrijire și asistență! Au mare nevoie de pamersuri. Poate cineva se va găsi să doneze în acest scop!
Dumnezeu să fie lăudat, pentru toate! El să răsplătească tuturor binefacerea și donațiile!

Astăzi am făcut un scurt serviciu de înmormântare la căpătâiul fratelui Cilan Petru, în curtea centrului, neavând contact cu nimeni, respectând restricțiile de igienă… o înmormântare cu doi oameni de 10 minute, pe care o voi ține minte. Fratele diacon Baba Petru a rostit rugăciunea și eu am citit 1 Corinteni cap. 15!
Vă mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru familia Cilan!
Sora Elena Cilan va rămâne în continuare internată sub supraveghere, având nevoie și de asistență medicală, datorită problemelor mintale și fizice.
Trebuie să achităm în fiecare lună suma de 1200 de lei pentru, care împreună cu îndemnizația ei socială în cuantum de 375 de lei, formează un cuantum total de 1575 de lei – plata lunară de întreținere/internare, care include medicamente, asistență, tratament, etc…
Datorită donațiilor voastre am putut să îi ajutăm și am credința că o vom putea ajuta pe Elena să beneficieze în continuare de cele mai bune condiții, locuind în acest centru!
Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Comentariile sunt închise pentru Fapte bune (3-6)