Noutăţi

Familia Cilan beneficiază de îngrijire pe luna Aprilie 2020, datorită implicării voastre!

Dumnezeu să fie binecuvântat pentru că ne-a ajutat să achităm cei 3000 de lei pentru familia Cilan Elena și Petru, internați la Centrul Creștin „PENIEL” – Speranță pentru viață din Cociuba Mare – Județul Bihor, unde beneficiază de îngrijire asistată, el fiind paralizat și ea fiind paralizată pe jumătate, având atacuri cerebrale repetate… deasemenea lista ei este lungă în diagnostice în ceea ce privește tulburările psihice și fizice, provocate de leziunile la nivel cerebral. Ieri – duminică 05.04.2020 i-am vizitat, alături de diaconul Bisericii Creștine Penticostale din Mocrea. Starea lui Petru este mai bună, datorită îngrijirii și alimentației, tratamentului, însă starea ei s-a deteriorat. A căzut de două ori în acestă săptămână, pe mine fără să mă mai cunoască, având pierderi de memorie, senilitate și alte tulburări.

Pe luna Aprilie 2020 am achitat contribuția de 1500 de lei de persoană pentru îngrijirea lor – total 3000 lei! Pe luna Mai, Dumnezeu va purta de grijă!

Vă mulțumim pentru implicare, donații și sprijin spiritual, material și financiar! Dumnezeu să vă răsplătească!

Președinte Asociația Timotei Ineu – Insp. Prof. Bulzan Marian – Gigel

Acestea erau condițiile locuinței lor…

Așa i-am aflat în casă…vecina i-a schimbat și le-a pus pampers…în frig…unul pe un pat, altul pe celălalt…

Pentru contact și donații vă stăm la dispoziție:

Comentariile sunt închise pentru Familia Cilan beneficiază de îngrijire pe luna Aprilie 2020, datorită implicării voastre!