Noutăţi

Un ajutor pentru familia Cilan!

Dumnezeu veghează peste tot universul și tot ceea ce se întâmplă este cu acordul Lui!
Azi noapte sora Elena Cilan, a cazut la pat și astfel fratele Cilan Petru este într-un pat paralizat și ea în alt pat… ea fiind paralizată pe jumătate de mai mulți ani… se pare că s-a produs ceva mișcare de cheag în circulația sangvină… în fine, nu sunt medic.
Pentru Slava Lui Dumnezeu și din dragoste pentru oameni, împreuna cu încă 3 slujitori am reușit să facem rost de transport, să amenajăm cu pături și perne un microbuz. I-am luat în pături și i-am pus în microbuz, apoi i-am transportat la Centru „Peniel” Speranță Pentru Viață, cu centru în Cociuba Mare din județul Bihor. Acolo i-am predat personalului care imediat i-au îngrijit.
Datorită faptului că la Asociația Timotei Ineu am beneficiat de donații inclusiv cu pături, plapume, haine, cearșafuri, etc. am putut rezolva situația! Dumnezeu să vă răsplătească!
Costul unei persoane paralizate, de îngrijire cu hrană de regim, medicamente și tratament adecvat, pampersuri, haine, așternut, etc… se ridică la 1500 de lei, deci în total ar fi 3000 de lei… fratele are o pensie în jur de 700 de lei și sora în jur la 300 de lei.
Este început de lună… până se rezolvă actele și până intră pensia și îndemnizația socială în cuantum de 1000 de lei per total, ar trebui să achităm suma de 3000 de lei pe luna acesta.
Acest centru de paleative, care se îngrijesc de oameni aflați pe ultima fază a vieții, au în jur de 120 de persoane, toți cu nevoi speciale.
Dacă doriți să faceți donații în acest scop, vă rugăm să menționați la depunere sau transfer în contul Asociației Timotei Ineu, specificarea „DONAȚIE PENIEL”, pentru acest caz și pentru cei aflați acolo. După ce strângem suma o virăm lor, în acest scop!
Nu am pus poze cu cei doi, pentru că nu doresc să provoc nimănui milă sau alte sentimente sau resentimente!
Am pus doar poza cu casa, domiciliu!
Dacă doriți poze cu ei, spuneți că vă trimit în privat!
Aștept vești mâine, pentru că vor fi consultați de un medic!
Ne rugăm pentru familia Cilan! Sper din toată inima ca să își găsească acolo familia, fiind îngijiți alături de atâția alții care sunt în starea lor!
A Lui Dumnezeu să fie toată Slava… a mea pocăința… a noastră umilința…
Iar tot ce fac nu este pentru a îmi crea o imagine de „bun samaritean”, sau în scop caritabil…
Ci este un gest uman, creștin, față de niște oameni care sunt în necaz, în situația de față de confesiune penticostali!
Dumnezeu să ne ajute să facem binele! El răsplătește… eu iau răsplata că vă anunț… voi luați răsplată că dăruiți!
Iar voi sunteți cei mai câștigați, binecuvântați și îmbogățiți de Dumnezeu!
Așa se explică de ce unii ca mine, buni de gură, în cer vor străluci mai puțin…
Pentru că trebuie să recunosc, că e una să zici și alta să faci! Dar amândouă se împletesc, nu pot fi una fără alta!
De aceea vă prețuiesc și consider că voi sunteții adevărații slujitori!
O să ne mirăm în Cer de ce vom găsi!
Până atunci, tot ce fac să fie făcut pentru Dumnezeu, care ne dă totul și care l-a dat inclusiv pe fiul Său – Isus Cristos să moară pentru noi, se dă pe Sine exemplu! Așa să ne purtăm unii cu alții!

Președinte Asociația Timotei Ineu – Insp. Prof. Bulzan Marian Gigel

Comentariile sunt închise pentru Un ajutor pentru familia Cilan!