Comunicate

A venit testul credinței și al omeniei pentru noi! Haideți să ajutăm, să ne implicăm și să dăm dovadă că suntem creștini!

CLICK AICI – vezi Comunicat Primăria Orașului Ineu

Ce se cere?

  1. Identificare persoane vârstnice – peste 65 de ani, care nu au sprijin!

2. Implicarea producătorilor locali și a persoanelor fizice care au magazine alimentare pentru a aproviziona aceste persoane!

3. Voluntari care să ducă alimentele la aceste persoane, fiind cei care preiau și livrează alimentele de la producătorul local/persoana fizică cu magazin, la cel în cauză!

Ce putem face noi?

  • să sprijinim autoritățile publice locale din localitățile unde suntem, oferindu-ne ca voluntari!
  • implicați biserica penticostală în care sunteți membru, dacă persoana respectivă nu are resurse să se întrețină! Pentru că aici vorbim despre persoane care au pensie, au mijloace de trai – dar nu are cine să le facă aprovizionarea și de persoane care nu au nici mijloace de trai! În aceste cazuri trebuie să facem un efort colectiv și prin donații să sprijinim aceste persoane!
  • în fiecare biserică penticostală locală, în anexă, strângeți tot ce se poate strânge – alimente, compoturi, zacuscă, etc. pentru a întâmpina aceste probleme cu o soluție practică și pentru ca să nu aveți costuri mari – fiți înțelepți! Puneți în practică proiectul „Cămara Săracului!” Dacă clădirea bisericii a devenit impracticabilă, să o folosim ca depozit – slujind astfel semenilor noștri!
  • dacă sunteți producători locali sau persoane fizice care aveți magazine alimentare, produse de panificație, etc. nu vindeți la supra preț, pentru profit, ci ajutați onest pe cei în nevoie! Dacă ai un solar cu produse de sezon – ceapă verde, ridiche, etc; mergi la primărie, la autorități și spune că vrei să ajuți aceste persoane! Voluntarii le vor aduce la persoanele în cauză!
  • identificați aceste persoane și transmiteți la Primărie aceste informații pentru ca să fie luate în evidență!
  • dacă dorești să te implici ca voluntar, să nu îți faci probleme cu privire la documentație! Noi îți vom da un ordin de deplasare, semnat de asociație și secretarul bisericii penticostale în care vom trece următoarele: date despre persoana în cauză, date despre voluntar, specificarea traseului, durata și orice altă informație!
  • poate nu este nevoie de alimente, poate este nevoie de medicamente și atunci ai nevoie să mergi la farmacie! Deasemenea vă oferim ordin de deplasare și vă susținem cu orice informație, documentație, pentru a ajuta și a face bine!
  • trebuie să respectăm indicațiile autorităților competente și pentru că deplasarea este restrictivă, nu avem voie decât în localitatea unde suntem să facem acestă lucrare! De aceea de la sediu, împreună cu alți frați ne vom deplasa în sprijinul vostru, dacă ne veți solicita!

Haideți să punem în practică ce am învățat la biserică! Acum este nevoie  de tine! Ne rugăm pentru cei bolnavi, pentru cadrele medicale, pentru autorități, pentru credincioși, pentru România, Uniunea Europeană, pentru ca Dumnezeu să distrugă acestă molimă! În fiecare seară de la ora 21:00 suntem în rugăciune! Fiți tari și apropiați-vă de oameni, ajutându-i în nevoile lor – la fel ca Domnul Nostru Isus Cristos!

Președinte Asociația Timotei Ineu – Insp. Prof. Bulzan Marian Gigel, Tel. 0742.504.970

Comunicat către membrii Asociației Timotei Ineu și conducerile bisericilor penticostale locale din: Betania Ineu, Eben – Ezer Ineu, Mocrea, Chier, Iermata, Șicula, Gurba, Berechiu, Cermei, Bocsig, Mânerău, Beliu, Groșeni, Archiș, Agrijul Mic, Hășmaș, Stoinești, Rogoz de Beliu!

Comentariile sunt închise pentru A venit testul credinței și al omeniei pentru noi! Haideți să ajutăm, să ne implicăm și să dăm dovadă că suntem creștini!