Comunicate

Sincere Condoleanțe familiei Barna!

Astăzi sora Ana Barna în vârstă de 80 de ani a plecat acasă la Domnul Isus. Dumnezeu să mângâie familia îndoliată: pe sora Dana și Ilie Barna.

A trecut printr-o scurtă suferință, făcând AVC în urmă cu aproape două săptămâni. De atunci starea ei s-a înrăutățit, repetând atacul cerebral… sâmbătă am vizitat-o și am stat de vorbă cu ea și cu familia… duminică am vizitat-o din nou cu fratele Șiclău Emanuel și Alex Sălăjan. Ne-am rugat și am citit Sfânta Scriptură, însă sora nu mai putea vorbi… ieri dupămasa din nou am trecut pe la ei, iar sora era aproape stinsă… astăzi a plecat în veșnicie…

În acestă seară de la ora 20:00 va fi priveghi la Capela Cimitirului Orășenesc Ineu, iar mâine la ora 13:00 va avea loc înmormântarea!

Datorită condițiilor impuse de starea de urgență națională pentru prevenirea pandemiei cu coronavirus, măsurile pentru adunarea publică sunt restrictive. E permis un număr limitat de maxim 50 de persoane! Odată ce numărul este atins, ceilalți pot să asiste din curtea capelei la slujbă!

Tot ceea ce puteți să faceți, este să înălțați o rugăciune pentru familie și sfatul meu pentru toți cei care doriți să le fiți alături, constă în a pune banii de coroane și flori într-un plic, iar acesta să îl înmânați familiei. Acest gest denotă solidaritatea, dragostea și unitatea noastră!

Vă mulțumesc pentru înțelegere! Suntem alături de familia îndoliată!

Insp. Prof. Preș. Bulzan Marian – Gigel

  • Psalmii 90:10 „Anii vieţii noastre se ridică la şaptezeci de ani, iar, pentru cei mai tari, la optzeci de ani; şi lucrul cu care se mândreşte omul în timpul lor nu este decât trudă şi durere, căci trec iute, şi noi zburăm.”
  • Eclesiastul 2:23 „Toate zilele lui sunt pline de durereşi truda lui nu este decât necaz: nici măcar noaptea n-are odihnă inima lui. Şi aceasta este o deşertăciune.”
  • Ioan 3:36 „Cine crede în Fiul are viaţa veşnică, dar cine nu crede în Fiul nu va vedea viaţa, ci mânia lui Dumnezeu rămâne peste el.”
  • Ioan 5:24 „Adevărat, adevărat vă spun că cine ascultă cuvintele Mele şi crede în Cel ce M-a trimis are viaţa veşnică şi nu vine la judecată, ci a trecut din moarte la viaţă.”

Comentariile sunt închise pentru Sincere Condoleanțe familiei Barna!