Noutăţi

Înscrie-te în Asociația Timotei Ineu

Ca să devii membru în Asociația Timotei Ineu trebuie să completezi o cerere tip CV – pe care o poți descărca de pe site sau o poți afla la sediul organizației și să o depui la sediu! Cerere se depune cu o copie după buletin/carte de identitate.

  • Asociația Timotei Ineu respectă Regulamentul UE privind RGPD/GDPR 679/2016 privind datele personale. Informații despre datele personale se oferă unui terț numai în baza unei cereri, informându-se persoana în cauză cu privire la cererea și motivul formulării!

Condiții pe care viitorul membru trebuie să le îndeplinească, ulterior completării cererii – pentru a fi aprobat:

  1. Condiții legale:
  • Să adere la Statutul Asociației Timotei Ineu și să accepte prevederile statutare, normele și regulamentul organizației respectiv normele și prevederile legale în vigoare ( să nu fie implicare politică, să nu fie dosar penal pe rol, să fie un bun cetățean, etc.)

2. Condiții Spirituale:

  • Să fie creștin practicant de confesiune penticostală – pentru că activitatea organizației implică slujire  în confesiunea penticostală;
  • Să relaționeze cu bisericile, instituțiile, departamentele penticostale din România și pe plan extern și să se implice în comunitatea penticostală locală;
  • Să fie membru cu drepturi depline în biserica creștină penticostală locală sau membru aparținător;

3.  Condiții morale:

  • Dacă ești membru cu drepturi depline în biserica ta, înseamnă că îndeplinești criteriile morale biblice și teologice!

De ce să te înscrii? Suntem o echipă mare, cu membrii în 20 de localități din jurul Orașului Ineu care ne implicăm în slujirea spirituală a bisericii locale, trăirea unei vieți creștine practice în societate, implicare socială și rezolvarea cazurilor sociale și multe activități frumoase care implică comunitatea locală – întâlniri de tineret, evanghelizare, predicare, cântare etc. Poți sluji cu darul și talantul tău, raportat la nevoile din regiunea Ineului!

Te așteptăm în echipa noastră!

 

Comentariile sunt închise pentru Înscrie-te în Asociația Timotei Ineu