Comunicate

Lăcașul de cult al Bisericii Creștine Penticostale „Betel” din Arad, a fost distrus în urma unui incendiu! Suntem alături de comunitatea penticostală locală!

Suntem alături de comunitatea penticostală a Bisericii Creștine Penticostale „Betel” din Municipiul Arad care se confruntă cu o mare încercare – distrugerea lăcașului de cult, în urma unui incendiu care a avut loc azi noapte.

Noi de bucurăm în regiune de activitatea și slujirea fraților și a surorilor din Betel, prin prezența păstorilor și a lucrătorilor dar și a materialelor mass-media pe care le primim lunar din partea Bisericii Creștine „Betel”. Acestă adunare a investit mult în intensificarea relațiilor în ceea ce privește răspândirea Evangheliei, ajutorarea și materialele de informare și promovare. Este momentul ca și noi să întoarcem binele lucrătorilor neobosiți din Betel! 

Dumnezeu să îi ajute la reconstrucția Casei de Rugăciune! Haideți să sprijinim comunitatea penticostală locală!
http://www.betelarad.ro/
https://www.arq.ro/incendiu-la-biserica-betel-de-langa-pizza-5-colturi/31019

Comentariile sunt închise pentru Lăcașul de cult al Bisericii Creștine Penticostale „Betel” din Arad, a fost distrus în urma unui incendiu! Suntem alături de comunitatea penticostală locală!