Noutăţi

”1 Decembrie Regional” 2019

Sâmbătă 30 Noiembrie 2019, am sărbătorit la Biserica Creștină Penticostală din Gurba „1 Decembrie Regional!” În fiecare an în ziua de 1 Decembrie sau în proximitatea zilei, ne strângem la un timp de părtășie în rugăciune pentru națiunea română și poporul român. Sâmbătă ne-am bucurat de prezența Duhului Sfânt prin darul prorociei, a Cuvântului predicat de către frații: Teo Moroșanu – Chier, Cătălin Iercan – Bocsig, Diacon Stan Ionel – Agrijul Mic, Șiclău Emanuel – Betania Ineu. Slujba divină a fost condusă de către Bulzan Marian. Au fost frați și surori prezenți din: Ineu, Chier, Șicula, Agrijul Mic, Hășmaș, Bocisg, Gurba.

Am ajuns la finalul acestei perioade binecuvântate de slujire săptămânală – în fiecare zi de sâmbătă seara, în care ne-am bucurat la Serile de Tineret alături de oamenii Lui Dumnezeu, de tineri, de frați și surori, de membrii Asociației Timotei Ineu.

Mulțumim conducerii Bisericii Creștine Penticostale din Gurba pentru susținere și tuturor celor implicați alături de noi în acestă frumoasă lucrare care a durat 12 zile, 3 luni!

Dumnezeu să binecuvânteze România!

 

 

Comentariile sunt închise pentru ”1 Decembrie Regional” 2019