Noutăţi

Slujire în 6 Octombrie la Biserica Penticostală din Agrijul Mic, Mânerău și Chier

Ziua de 6 octombrie 2019 a fost o zi plină de slujire în care președintele Asociației Timotei Ineu, Insp. Prof. Bulzan Marian – Gigel a slujit în Biserica Penticostală din Agrijul Mic – de la ora 09:00, la Mânerău de la ora 14:00  și la Chier – seară de tineret, de la ora 17:00

La Biserica Penticostală din Agrijul Mic lucrările de reabilitare sunt terminate, lăcașul de cult fiind modernizat și adaptat la cele mai bune condiții de slujire având – geamuri și uși noi, încălzire centrală, mochetă nouă, renovare pereți interior/exterior, țiglă metalică, și protecție la intrări. Deasemenea s-a amenajat o cameră pentru activități cu copii, dar și o anexă pentru cazan și uz gospodăresc. Slăvit să fie Dumnezeu care poartă de grijă și care a ajutat mica comunitate( o mână de oameni) să fie un exemplu pentru comună în ceea ce privește partea administrativă dar și spirituală. Biserica Penticostală din Agrijul Mic poate fi luată ca un reper, ca un exemplu pentru orice comunitate, în materie de gospodărire!

De la ora 14:00 la Casa de Rugăciune de la Mânerău am avut oaspeți, fiind vizitați de două familii din Gurba care ne-au slujit în predicarea Cuvântului Lui Dumnezeu, cântare, rugăciune, recitare de psalmi, alături de cei din Ineu și de cei din Mânerău. Serviciul Divin a fost condus de fratele Cătălin Iercan iar Cuvântul a fost predicat de frații Mihai și Alin de la Gurba!

După masa, un obicei penticostal – bun de altfel și important pentru biserica locală este Seara de Tineret. Acest obicei se practică în ziua serbării Cinei Domnului, când la Serviciul Divin de dimineață are loc împrătășirea, iar la Serviciul de Evanghelizare de dupămasa este un timp dedicat slujirii celor tineri. La Biserica Penticostală din Chier au slujit formațiile bisericii și frații tineri au împărtășit sfaturi și îndemnuri din Cuvântul Lui Dumnezeu! Tema predicată a fost ”Ce înseamnă să fii lumină!” din Evanghelia după Ioan, capitolul I.

Slăvit să fie Dumnezeu care face unitate și părtășie în slujire între bisericile penticostale din această regiune!

Comentariile sunt închise pentru Slujire în 6 Octombrie la Biserica Penticostală din Agrijul Mic, Mânerău și Chier