Noutăţi

Vești bune!

Vești bune!
Tot datorită sponsorului – domnul D.P. s-a achitat datoria de la magazin în cuantum de 300 a doamnei T.B. în vârstă de 80, care și-a cumparat pe cont alimentele de bază ca să aibă cu ce să trăiască, retineți – în ultimele 4 luni de zile. Fiul doamnei a plecat cu actele și pensia o folosește el… iar ea a ajuns în starea acesta dificilă. Dar Dumnezeu are oameni și chiar dacă un copil își uită mama, Dumnezeu dă unor astfel de mame urgisite, fii și fiice care știu că din puținul lor pot asigura un trai decent unei astfel de persoane aflate la senectute.
Cred că ziua de astăzi nu este pierdută dacă am făcut acest bine!
Și a doua veste bună constă în faptul că datorita aceluiași sponsor s-au rezolvat achiziționarea materialelor de schimbare a părții electrice la casa fam. Muntean.
Dumnezeu să răsplătească darnicia, bunătatea și orice gest bun pe care îl facem, nu din milă sau din vreun resentiment comparativ, ci din dragoste pentru oameni.
Dacă iubim oamenii, este cel mai important! Pentru că împlinim porunca Domnului Cristos – vom face totul pentru ei!
Mulțumesc doamnei M. G. pentru inițiativă, că dacă nu ne punea în temă despre acest caz devenit social, lipseam facerea de bine acestei doamne în cauză.
Contează mult o vorbă bună! Un gând bun, o faptă bună care ne va scutii de patimi, pofte și păcate ca: invidia, lăcomia și îmbuibarea!
Consider că un ban cheltuit pentru un om, reprezintă împlinirea sufletească pentru cel care daruiește. Banul reprezintă munca ta, calitățile tale, puterea ta cuantificat în acestă răsplată a meritelor tale pentru efortul depus. Tu ai luat un leu și l-ai dat altuia care are nevoie de el! În fapt, l-ai binecuvântat pe acel om aflat în nevoie sau în impas, cu toate calitățile tale!
Este ora 11:00… și ziua este lungă!
Sper să o ținem tot așa!
Mare este Dumnezeu!
Numai în asfel de situații găsești o împlinire sufletească extraordinară – când vezi că nu poți face nimic și nu ai cu ce să ajuți, dar Dumnezeu deschide cerul, prin oameni… prin voi!
Văd minuni! Minuni care au la bază Biblia…
Astfel, ce motivație am avea să dăm câștigul nostru, aproapelui nostru dacă nu am crede în răsplata divină?
Citiți din Biblie Isaia capitolul 58! Cei care fac astfel de lucruri, nu se poate ca Dumnezeu să nu îi scape din probleme, să nu îi ierte și să nu îi vindece!
Numai nu încurcați mântuirea cu binecuvântarea Lui Dumnezeu!
Cunosc oameni buni, darnici, vindecați de camcer care au ajuns în iad, datorită că au făcut fapte bune dar nu și-au predat viața Domnului Isus, ci au împlinit Biblia numai cu referire la binefacerea aproapelui.
Vă îndemn… vă rog… vă poruncesc! Dacă aveți suflet bun, mântuiți-l! Iar faptele bune să fie o cunună peste haina mântuirii care oferă siguranță, har, pace și tot ceea ce înseamnă prezența Lui Dumnezeu!
Iadul este plin de oameni buni! Însă buni și nemântuiți… că lemnul bun pentru foc!
Eu vă vreau lemn bun pentru zidirea Lui Dumnezeu, pietre vii!
În ce lume am trăi… lăsați-mă să vizez la o astfel de lume! Într-o zi voi păși în ea, pentru că raiul nu este pe pământ! De aceea o viață de pocăință zilnică va schimba visul în realitatea veșniciei!
Asta este singura motivație care mă împinge la a iubii oamenii… totul a plecat de la exemplul Domnului Isus!

P.S. Există oameni care se lasă folosiți de Dumnezeu în facerea binelui! Mulțumim pentru sponsorizare – tot ce este nevoie pentru un început de școală, și multe alte lucruri pe deasupra, pentru copiii silitori la învățătură! Mulțumim doamnei A.F. Dumnezeu să răsplatească binefacerile tuturor!

Vă mulțumesc pentru tot ce faceți pentru oameni! Cred că știți că fiecare om reprezintă chipul Lui Dumnezeu… deci, pentru Dumnezeu faceți!

Prof.Insp. Președinte Asociația Timotei Ineu – Bulzan Marian Gigel

Comentariile sunt închise pentru Vești bune!