Noutăţi

O familie a fost ajutată – vă mulțumim pentru donații!

Pentru că pe moment, problema nu a putut fi rezolvată pe cale pașnică, s-a ajuns să se recurgă la mijloace extreme pe fond religios, fiind nevoie de intervenția autorităților religioase, cărora le mulțumim pentru că au aplanat conflictul.

Împotriva familiei de credincioși penticostali s-au folosit tot felul de metode necreștinești(blesteme, rugăciuni, ritualuri, etc), dar și căi de atac juridice în instanță. Ajutorul financiar a fost utilizat pentru a se plăti cheltuielile juridice de soluționare a conflictului. Odată câștigat procesul în instanță și partea legală fiind rezolvată cu hotărâre definitivă, persoana care a făcut aceste gesturi și-a revizuit comportamentul, făcând curățenie în fața casei fratelui nostru, la insistențele noastre pe lângă forurile religioase.

Îi mulțumim Lui Dumnezeu pentru biruință, pentru că Diavolul nu are putere asupra celor ce îl iubesc pe Dumnezeu, chiar dacă unii își permit în numele Lui Dumnezeu să facă grozăvii. Considerăm că a fost un moment de cădere, de slăbiciune, care putea degenera într-un conflict mediatic și într-un scandal fără precedent, dar îi mulțumim Lui Dumnezeu care ne-a dat pacea sa!

  • Romani 8:6 Şi umblarea după lucrurile firii pământeşti este moarte, pe când umblarea după lucrurile Duhului este viaţă şi pace.
  • Romani 12:18 Dacă este cu putinţă, întrucât atârnă de voi, trăiţi în pace cu toţi oamenii.

Mulțumim autărităților administrative și religioase pentru soluționarea juridică a situației dar și pentru că au reușit să aducă pe calea cea bună – drept creștină – a persoanei care s-a lăsat biruită de cel rău, venindu-și în fire.

Suntem recunoscători Lui Dumnezeu și tuturor celor care au lucrat cu înțelepciune, cu dragoste, cu bună înțelegere, reușind astfel să dovedim încă o dată că toți creștinii sunt frați și surori care nu caută răul, ci își doresc binele și pacea chiar și în astfel de situații critice.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

 

Comentariile sunt închise pentru O familie a fost ajutată – vă mulțumim pentru donații!