Comunicate

Strângem fonduri și materiale pentru acoperiș!

Pacea Domnului Isus!

Centrul Asociației Timotei Ineu are nevoie urgentă de acoperiș pentru a opri degradarea produsă de precipitații!

În acest sens facem apel la toți membrii organizației, la colaboratorii noștri și la toți oamenii care au o inimă aleasă, în a ne sprijinii financiar și materila cu tot ce este nevoie pentru ca vara acesta să rezolvăm acestă situație. Odată făcut acoperișul, celelalte lucruri le vom face pe rând. Lemnul îl avem… mai avem nevoie de tablă care costă aproximativ 1000 de euro și alte cheltuieli aferente lucrării: transport+masă la frații maistori, necesar: cuie, șuruburi, fier, leațuri, scânduri, osb, etc.

Puteți face donații la sediul Asociației Timotei Ineu situat în Județul Arad, Oraș Ineu, strada Republicii, nr. 5, etaj 3, birou nr. 41 –  cu chitanță donație sau puteți dona direct în contul Asociației Timotei Ineu afișat mai jos!

Dumnezeu să vă răsplătească dăruirea, bunătatea, dragostea și implicarea!

Acest centru va fi o reală binecuvântare pentru că vom avea spațiul necesar de depozitare pentru ajutoarele colectate dar și pentru activitățile pe care le desfășurăm! Ne dorim o bibliotecă, un loc de agrement, ne dorim …. dar fără acoperiș nu se poate! Sperăm, credem și avem nădejde că cineva va auzi apelul nostru… Dumnezeu sigur!

Fiți binecuvântați de Domnul! Vă așteptăm și la lucru…de ce nu!

Noi facem tot ce ne stă în putință: curățăm terenul, întreținem spațiul alocat și ne rugăm!

Comentariile sunt închise pentru Strângem fonduri și materiale pentru acoperiș!