Noutăţi

Campania ”Domnul să fie cu cel ce va face binele!”

Asociația Timotei Ineu demarează campania de informare publică sub genericul „Domnul să fie cu cel ce va face binele!” pentru a convinge opinia publică asupra faptului că toți oamenii trebuie să se depărteze de orice rău, să aleagă și să se învețe să facă binele.
Cum ne putem învăța să facem BINE? Ajutând pe cei în nevoie, rezolvând probleme, investind în oameni, făcând donații și acte de caritate care ne vor scuti de egoism, individualism, depresie, timp pierdut și alte efecte nocive. Cine se învață să facă donații, va alege o destiație folositoare comunității și societății din puținul dăruit.
Haideți să implementăm ideea de donație, de ajutorare, de sprijin, de investiție, pentru a schimba mentalitatea colectivă și de a o convinge să se implice într-un mod direct, verificat și transparent în diferite proiecte sociale, umanitare, educaționale, și pentru a eradica cerșetoria.

Asociația Timotei Ineu reprezintă una din alternative!
Poți alege să dai zeciuială și să faci donații la oricare organizație sau persoană. Ce face diferența dintre noi și alte organizații, constă în faptul că nu este destul să faci un BINE dacă nu îl faci și BINE!

Pentru noi BINELE este o prioritate! Atâția oameni au nevoie de o bine – facere, adică de o facere de bine!

2 Cronici 19:11 „Şi iată că aveţi în frunte pe marele preot Amaria pentru toate treburile Domnului şi pe Zebadia, fiul lui Ismael, căpetenia casei lui Iuda, pentru toate treburile împăratului şi aveţi înainte ca dregători pe leviţi. Întăriţi-vă şi lucraţi, şi Domnul să fie cu cel ce va face binele!”

Sprijină și tu spiritual și financiar proiectele Asociației Timotei Ineu:
– reabilitare centru
– slujire regională
– investește în Școala de Muzică
– 4 seri de evanghelizare la Mânerău
– ajutorare și implicare socială
– 1 Mai
– Întălniri de Tineret
– Seri de Rugăciune
– Studiu Biblic
– susținerea tinerilor la studii
– misiune și sprijin pentru bissericile penticostale
– Revelion Regional
– alte activități

Fă-ți partea în fiecare lună cu o donație către Asociația Timotei Ineu și astfel vei fii alături de noi pentru dezvoltarea comunității!
Investim în oameni!

Membrii Asociației Timotei Ineu fac lunar o donație în acest sens, pentru că singura noastră sursă de venit o reprezintă credința creștină și dorința de slujire după modelul Domnului Isus Cristos – de a face bine tuturor oamenilor!

Versetele Bibliei care vorbesc despre BINE

Psalmii 34:14 „Depărtează-te de rău şi fă binele; caută pacea şi aleargă după ea!”
Psalmii 14:1 „Nebunul zice în inima lui: „Nu este Dumnezeu!” S-au stricat oamenii, fac fapte urâte; nu este niciunul care să facă binele.”
Ieremia 4:22 „Căci poporul Meu este nebun, nu Mă cunoaşte; sunt nişte copii fără minte şi lipsiţi de pricepere; sunt meşteri să facă răul, dar nu ştiu să facă binele.”
Psalmii 37:27 „Depărtează-te de rău, fă binele şi vei dăinui pe vecie!”
Romani 2:10 „Slavă, cinste şi pace vor veni însă peste oricine face binele(…)”
3 Ioan 1:11 „Preaiubitule, nu urma răul, ci binele. Cine face binele este din Dumnezeu; cine face răul n-a văzut pe Dumnezeu.”
Filimon 1:14 „Dar n-am vrut să fac nimic fără învoirea ta, pentru ca binele pe care mi-l faci să nu fie silit, ci de bunăvoie.”
Filimon 1:20 „Da, frate, fă-mi binele acesta în Domnul şi înviorează-mi inima în Hristos!”
1 Corinteni 7:35 „Vă spun lucrul acesta pentru binele vostru, nu ca să vă prind într-un laţ, ci pentru ceea ce este frumos şi ca să puteţi sluji Domnului fără piedici.”

Comentariile sunt închise pentru Campania ”Domnul să fie cu cel ce va face binele!”