Uncategorized

Centrul Asociației Timotei Ineu – un test al credinței!

Anul acesta începem în forță cu restaurarea centrului Asociației Timotei Ineu, care are nevoie de reabilitarea acoperișului, de îngrijirea spațiilor verzi și de reabiblitarea clădirii. Am văzut minunile Lui Dumnezeu și puterea Lui cea mare, iar acest test reprezintă o încercare a credinței noastre, de a îl pune pe Dumnezeu în fața faptului împlinit: că avem nevoie de ajutorul Lui și că fără de El, nu vom putea face nimic! 

De aceea facem următorul anunț: 

Anunț

Din acestă sâmbătă 02.03.2019 – ne apucăm la lucru la acoperișul centrului de la asociație! 

O să avem nevoie de 320 de bucăți BCA, fier beton, ciment, scânduri, sort, 8 bucăți geamuri cu toc, oameni, mâncare+drum+plată la frați (ideal așa ar fi) – pentru a zidi structura la acoperiș.

Mai avem o datorie de 900 de lei…

Sâmbătă la ora 09:00
Strada Carpați, nr. 3
Vom lucra numai sâmbetele!

Mână de la mână, lunar, împreună putem să facem acestă lucrare de care să ne bucurăm începând cu acest an – am speranța că vom avea locul nostru de revelion! 
Odată cu clădirea – ca centru – o să putem să facem și școala biblică, biblioteca, școala de muzică o să funcționeze aici, sala care ne va servi la seminarii, cursuri și întâlniri și spațiul pentru iarbă verde și activități în aer liber!

Doamne ajută!

Comentariile sunt închise pentru Centrul Asociației Timotei Ineu – un test al credinței!