Noutăţi

Strângere de ajutoare pentru familia Bălăceanu din Comlăuș, Oraș Sântana!

Mulțumim pentru implicare celor de la Șicula și de la Ineu. A plecat transportul către cei nevoiași prin fratele Pompei Varvari! Colecta de sâmbătă de la întâlnirea regională de tineret s-a ridicat la 658 de lei, bani care au mers către familia Bălăceanu Aurel de la Comlăuș!

Acestă familie are 10 copii! Fratele Aurel Bălăceanu este angajat la o companie din Arad, un om harnic și familist, dar a pierdut copii din sânul familiei, datorită controlului celor de la Protecția Copilului care au constatat că nu există condiții optime de trai și că acești copii nu au cele necesare. Cei de la Protecția Copilului Arad au avut dreptate deplină și de aceea comunitatea penticostală din zonă s-a moblilizat să îndeplinească criteriile cerute de către instituțiile statului român, pentru ca familia să se reântregească. Astfel oameni cu inimă mare ca fratele Pompei Varvari, au inițiat o strângere de ajutoare pentru a rezolva situația locuinței: uși și geamuri care trebuie schimbate, trotuar și curte amenajată, racord la utilități, și tot ce este nevoie pentru ca aceși copii nevinovați să crească alături de părinți. 

La întâlnirea de tineret care a avut loc în data de 1 Decembrie, s-a strâns și o colectă în acest sens, însă unii au dorit să doneze și articole vestimentare.

Tuturor le mulțumim pentru implicare, susținere și dărnicie! Dumnezeu să vă binecuvânteze și să auzim vești bune de la Comlăuș! 

Comentariile sunt închise pentru Strângere de ajutoare pentru familia Bălăceanu din Comlăuș, Oraș Sântana!