Comunicate

Vă mulțumim pentru că ați votat la Referendumul pentru Familie din 6 și 7 Octombrie 2018!

Pentru prima dată în istoria postdecembristă a României, românii și-au exprimat prin vot principiile de credință, în mod exclusiv la acest Referendum despre Familie. Peste 91% din totalul celor care au votat au spus DA conceptului unicității familiei. https://www.mediafax.ro/social/bec-rezultate-partiale-la-referendum-pentru-familie-esuat-vot-covarsitor-in-favoarea-schimbarii-articolului-din-constitutie-91-61-iar-impotriva-6-41-17547808

Asociația Timotei Ineu felicită Comitetul pentru Inițiativă și toți membrii din Coaliția Pentru Familie pentru efortul și curajul dovedit în cei trei ani de activitate și considerăm că dacă o luptă a fost pierdută, războiul continuă împotriva pericolelor care atentează la viața de creștin. Acest vot a scos în evidență maturitatea românilor care formează 20% din populație și care s-au identificat ca fiind creștini practicanți, prin simplul fapt că au votat. 

Suntem aproximativ 4 milioane de creștini români practicanți care ne împotrivim oricărei ideologii gender și credem că drumul României este un drum al creștinismului. Organizațiile care au format Coaliția Pentru Familie vor lupta pentru fiecare creștin din România în a le apăra drepturile și libertățile! 

Felicităm județele fruntașe la vot care au înțeles că acest referendum este o inițiativă cetățenească și nu un joc politic al vreunui partid sau un alt interes personal. Din Coaliția pentru Familie fac parte creștini din toate confesiunile creștine și din toate partidele politice, având identitate comună ca și crez dar și valori comune în ceea ce privește lumea și viața. Faptul că semnatarii inițiativei au votat înseamă că suntem activi când e vorba de a unii credința cu fapta!

Fiecare confesiune religioasă ca membru participant în Coaliția Pentru Familie trebuie să își facă analiza asupra credincioșilor, pentru că nu este corect ca să te afirmi creștin dar să nu te implici fizic conform crezului tău. Considerăm că este important ca membrii fiecărui cult și confesiune creștină, pe viitor să fie un membru implicat și devotat vieții de creștin. 

Acest vot exprimă realitatea! Mulți din cei care merg numai la marile sărbători la biserică și în rest trăiesc după propriile principii de viață, infestate cu multă manipulare mass-media dar și cu multe dorințe aprinse, numeroase vicii, toate provenite din cauza invadării în spațiul virtual a agendei gender care promovează sexualitatea și pornografia, nu au votat. Mulți neavând o constantă a vieții de creștin, bazată pe înfrânare și pocăință zilnică, prin o împotrivire asupra poftelor și a viciilor personale, fiind chemați în realitate să voteze, conștiința fiind obișnuită cu o altfel de trăire lăuntrică, conștiință hrănită zilnic cu o viață nesănătoasă spiritual, s-au trezit că nu sunt de acord cu votul ca exprimare a credinței creștine. 

Considerăm că românii s-au îmbolnăvit datorită libertății și a surselor otrăvite din care se aprovizionează, contrare vieții de creștin. Când mintea nu mai are principii, valori și morală, mâna nu se va putea ridica pe o ștampilă deasupra unui vot, din cauza ruperii legăturii dintre afirmarea ca și creștin cu trăirea de creștin. 

Acest Referendum ne-a demonstrat cu date și cifre că suntem o forță în România care avem un sistem de valori cu sursă în Sfânta Scriptură și că suntem gata să fim practici în credința noastră creștină!

Personal, vă mulțumesc tuturor membrilor Asociației Timotei Ineu pentru implicarea ca voluntari în acest demers nobil de a conștientiza societatea în care trăim că familia este și va rămâne un unicat.  

Felicit orașele din Arad, respectiv cetățenii din Sebiș care ne-au dat o lecție frumoasă de implicare socială, dar și Lipova, Arad și orașul nostru Ineu care s-a prezentat cu peste 20% din cei înscriși pe liste la vot. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți și să vă lumineze viața și conștiința! 

Felicit și Comuna Beliu pentru prezența ridicată la vot! http://www.aradon.ro/bochia-satul-cu-prezenta-de-9215/2123494

Mă bucură faptul că Regiunea 7 formată din 20 de localități, bisericile penticostale și-au făcut datoria bazate pe argumentul civic și creștin! 

Județul ARAD a spus DA 93,7 % !

http://www.aradon.ro/rezultatele-votului-937-dintre-votantii-aradeni-au-spus-da/2123654

http://www.aradon.ro/referendum-790-prezenta-la-urne-in-arad-duminica-la-ora-10/2123125

Dumnezeu să binecuvânteze diaspora românească creștină care s-a jertfit pentru țară. Iertați-ne pentru trădarea credinței… 

Apocalipsa 22:11 ”Cine este nedrept să fie nedrept şi mai departe; cine este întinat să se întineze şi mai departe; cine este fără prihană să trăiască şi mai departe fără prihană. Şi cine este sfânt să se sfinţească şi mai departe!”

Dumnezeu să vă binecuvânteze și El să ocrotească România! 

Asociația Timotei Ineu – Consiliul Director – Președinte Insp. Prof. Bulzan Marian – Gigel 

COMUNICAT

Începând cu data de astăzi, Comitetul de inițiativă cetățenească pentru revizuirea art. 48(1) din Constituției României este dizolvat, prin efectul legii.

Mulțumim tuturor susținătorilor demersului inițiat de comitetul nostru, mulțumim tuturor cetățenilor români care au votat la referendum. Ne exprimăm și pe această cale adânca noastră recunoștință pentru jertfa tuturor celor care au sprijinit și afirmat voința a milioane de români.

Comentariile sunt închise pentru Vă mulțumim pentru că ați votat la Referendumul pentru Familie din 6 și 7 Octombrie 2018!