Comunicate

Asociația Timotei Ineu – cea mai tare organizație de tineret penticostală din vestul țării!

Pentru că ne aflăm la ceas de sărbătoare după 4 ani de activitate, ne-am hotărât să ne extindem și să activăm pe plan județean, implicând întreg tineretul penticostal din județul Arad în acestă frumoasă lucrare! Asociația Timotei Ineu nu aparține unei persoane sau a unui grup delimitat, ea este lucrarea Lui Dumnezeu și dorim să o împărtășim cu toți cei care iubesc venirea Domnului Isus, în mod deosebit cu toți tinerii penticostali, cei mai activi și cei mai implicați în biserica penticostală locală! Se aprinde din nou focul slujirii și al implicării în vatra penticostalismului românesc, în ceea ce privește organizarea și slujirea tineretului penticostal din Județul Arad! Vino în echipa noastră dacă ești membru penticostal cu drepturi depline și ai peste 14 ani!

În acest scop, pentru a deschide calea comunicării și colaborării vom trimite acestă scrisoare de informare către toate bisericile penticostale din Județul Arad! Dumnezeu să lucreze și să vă binecuvânteze!

Comentariile sunt închise pentru Asociația Timotei Ineu – cea mai tare organizație de tineret penticostală din vestul țării!