Comunicate

Noul sediu administrativ al Asociației Timotei Ineu – un proiect în care poți să te implici!

Așa arată în prezent clădirea pentru care am început să facem demersurile legale pe lângă autoritățile administrației publice locale din Ineu, ca să o primim în concesiune. Avem nevoie de acest spațiu ca să ne desfășurăm activitatea! 

Până la definitivarea documentației și a întregului proces legislativ, facem ce putem, împletind rugăciunea către Dumnezeu de a ne ajuta să o reabilităm, să o renovăm și să o întreținem, cu demersul de a strânge materialele necesare pentru a atinge acest obiectiv. Pentru început s-a montat ușa! Prin credință se va face acoperișul! Prin credință vor veni tabla, lemnul, maistorii, geamurile, materialele de construcție și tot ce vom avea nevoie! De ce? Nu pentru a ne îndeplini un moft de a avea un sediu puternic… Ci pentru că aici va fi locul binecuvântării pentru multe lucrări și proiecte începute și pentru altele care vor începe! Ne dorim ca aici să funcționeze Școala Biblică; să avem un loc destinat prefecționării tinerilor în slujire; avem nevoie de spațiu pentru proiectele de ajutorare dar și un loc amenajat pentru diverse activități legate de colaborarea noastră cu instituțiile statului și cu bisericile penticostale. 

Ne dorim biserici penticostale puternice! Ne dorim slujitori adevărați, care trăiesc și împlinesc Sfânta Scriptură! Ne dorim oameni serioși în societate care împlinesc fapta cu credința! Ne dorim oameni care știu despre ce vorbesc! Dacă nu investim în tineret, generațiile care se ridică nu vor avea o șansă în plus, pentru că nici noi nu am avut-o… haideți să dăm o șansă tinerilor! Să aibă un loc în care pot să găsească o carte creștină și să o lectureze într-un mediu propice! Să găsească un învățător, un îndrumător care să îi inițieze în slujire! Să aibă un loc în care să poată pune în aplicare teoria cu practia, prin proiectele sociale! Să aibă un loc de relaționare și recreere alături de oameni care împărtășesc aceleași valori! Ne batem pentru acest sediu, pentru că viziunea noastră în acestă privință duce la pocăință, maturizare, dezvoltare, perfecționare, sfințire și la alte beneficii spirituale, la valori și cunoștințe, pe care le vom vedea mai apoi făcându-și efect în biserica locală și în societate. Ne vom bucura când în biserică vom avea tineri creștini practicanți! Când vom avea slujitori devotați care știu cum să slujească printre oameni! Ne vom bucura când biserica nu va duce lipsă de slujitori, pentru că un tânăr care a învățat să facă ceva pentru Dumnezeu, va face! Cum se vor face aceste lucruri? Prin unitate, colaborare și comunicare cu oameni acreditați și cu experiență, oameni pe care îi avem și pe care îi prețuim! Și prin normalitatea vieții de credință creștine – prin Cuvânt și prin călăuzirea Duhului Sfânt! Să ne ajute Dumnezeu ca tot ce ne-am propus să facem pentru slava Lui și pentru sfinți, să facem!

Dacă doriți să ne susțineți financiar, vă rugăm să o faceți prin donații la contul afișat mai jos: 

În Lei – RO83BTRLRONCRT0351211301

În Euro – Ro83BTRLEURCRT0351211301

Vă mulțumim pentru tot ce faceți pentru noi! Suntem convinși că veți face tot ce vă stă în putință pentru ca împreună să fim o binecuvântare pentru comunitatea noastră! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Comentariile sunt închise pentru Noul sediu administrativ al Asociației Timotei Ineu – un proiect în care poți să te implici!