Noutăţi,  Proiecte

Familia Bobu s-a mutat la casa lor! Slăvit să fie Dumnezeu!

Binecuvântat să fie Dumnezeu pentru acest plan de lucrare înfăptuit și dus la capăt cu biruință! Familia Bobu s-a mutat la casa lor, datorită Lui Dumnezeu care a mișcat inimi de pe câteva continente ale acestei planete! Nu exagerez în exprimare, dar am fost sunat de surori și frați români plecați prin țări din Australia, America, Europa, oameni care au văzut pe internet acest caz… poate mai aud predici că internetul duce numai la rău:))… se pare că Dumnezeu a ales acest mijloc să ne arate că El lucrează, cum vrea, când vrea și cu cine dorește, folosind toate mijloacele creației pentru a binecuvânta. Când Dumnezeu vrea să își ducă un plan la îndeplinire, se mișcă tot universul la porunca Lui! Cel mai important este că pe lângă univers au fost oameni cu inima deschisă care au înțeles că adevărata slujire și pocăință, adevărata viață de creștin este în a te implica cu fapta și a fi un ajutor și o binecuvântare pentru cei de lângă tine, fie ei și la mii de kilometri distanță sau prezentați într-o realitate virtuală. Știu că unii nu îi veți întâlni niciodată pe acești oameni, ci doar în raiul Lui Dumnezeu, iar acest lucru este cel mai important!

Dacă unii investesc în animale, în afaceri, în produse, noi am ales să urmăm exemplul Domnului Isus Cristos și să investim în oameni!

Trebuie să amintim neapărat pe cei care au dăruit și recunosc că fără ajutorul dumneavoastră nu am fi reușit în acest proiect de mare anvergură. Vă mărturiesc că înainte să cunosc acest caz, Dumnezeu mi-a vorbit prin darul prorociei că voi vedea mari minuni în 2 luni de zile… la 3 zile am aflat de familie, la 3 sătpămâni s-a cumpărat casa și la 2 luni familia s-a mutat! Mare este Dumnezeul nostru! 

Mulțumim pentru toate donațiile făcute, fie în bani sau în alimente și obiecte! Dumnezeu să vă răsplătească bunătatea! Pentru noi, după 4 ani de activitate și doar 3 de când am dobândit personalitatea juridică este o dovadă de credibilitate care ne obligă la seriozitate față de lucrarea Lui Dumnezeu! Cea mai mare împlinire a fost să ascultăm de Duhul Sfânt care ne-a învățat ce să facem!

Trebuie să amintim frații de la Sebiș, de la Biserica Penticostală ”Emanuel” coordonați de fratele prezbiter Marius Guia, care au lucrat 2 săptămâni la renovarea celor 3 camere, inclusiv la schimbatul geamurilor și ușilor cu altele noi de termopan. 

Dumnezeu să vă răsplătească! E greu să ieși de la schimbul 3 și să lucrezi pentru Dumnezeu! Fericirea înseamnă de fapt o nebunie a dragostei față de semenii noștri!

Trebuie să amintesc asumarea și responsabilitatea fratelui prezbiter Mihai (Mișu) Grijuc, care a coordonat activitatea acestei lucrări de o așa anvergură! Pe lângă lucrul lui în calitate de maistor, numai Dumnezeu a contabilizat drumurile, telefoanele, slujirea și alte atâtea alte aspecte fără de care astăzi nu aveam acest rezultat. 

Am avut mulți maistori și oameni care au lucrat cot la cot. Personal am ”furat” meserie de la unii! Frații din Gurba: Neluțu Dig – diaconul și conducătorul Bisericii Penticostale Gurba, Mihai, Uțu, Florin, Petre, Pavel și Cristian. Surorile Roxana, Rahela, Natalya și alte surori din adunare care au ajutat la curățenie!

Frații de la Agrijul Mic – Ștefan Bucilă și maistorul Ioan. 

Frații de la Iermata care s-au ocupat de logistică și cărora le mulumesc personal: Micora Cătălin, Micora Paul, Dîmb Casian, Mila Vlad.

Frații din Bocsig: Gabriel, Belean Traian cu familia și fratele diacon Teodor Palcu cu familia – conducătorul Bisericii Penticostale din Bocsig – care s-a implicat cu toată adunarea în ajutorare! Domnul să vă răsplătească!

Frați și surori din Ineu: Marius Macarie, sora Lena Sava, Șiclău Emanuel, Dagău Nicolae – căruia îi mulțumesc pentru implicare, fiind slujitori în aceeași biserică. Domnul să vă răsplătească! 

Familiei Crăciun din Aciuța și Crăciun Romina&Flavius din Arad pentru donația de mobilier.

Frații din Chier: Teo Moroșanu cu  băiatul lui Seby – un om pe care îl apreciez ca maistor și ca om! 

Frații din Șicula: Iurcea Ghiță, Vasile cu băiatul!

Sora Dorina din Dud cu familia!

Frații din Beliu: Burtă Adrian – vicepreședintele Asociație Timotei Ineu, familia Lucuța. 

Frații din Sântana: fratele păstor Ardeu Aurel, Andrei Mare. Fratele Pompei Varvari cu soția – electricianul de serviciu, disponibil la orice oră la pentru lucrarea Lui Dumnezeu – un om extraordinar! 

Apreciez oamenii Lui Dumnezeu și bisericile penticostale care au făcut tot ce le-a stat în putință pentru acestă familie și pentru noi ca să avem biruință deplină: Emanuel Neag din Hunedoara, Petrică Baba de la Mocrea, Biserica Penticostală ”Open Doors” Irlanda, Biserica Penticostală din Adelaide Australia, Biserica Penticostală ”Eben – Ezer” Castellon, (Biserici Penticostale din Germania, Austria, Spania, Australia, America) Ferțadi Ion, Ana Berar, Samuel Hambez, Ioneși Petru, Adelin Covaci, Nelu Istrate, Marcel Iamb, Daniel Herbei, Bob Emilia, Sav Bety, Ilie Puha și alții. 

Apreciez colaboarea cu: brutăria ”Sav” depozitele ”Sava” și ”Anidora”; asistenta medicală comunitară – doamna Adriana Iercoșan; Primăria Comunei Bocsig; Primăria Comunei Șicula; Hotel Central Ineu; Kebab Intim Ineu; Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad – D.G.A.S.P.C.

Dumnezeu să răsplătească tuturor, celor amintiți și celor pe care i-am omis din necunoștință!

Urmează să ne ocupăm de procesul educativ, administrativ și de coordonare a acestei familii prin oameni acreditați și specialiști în domeniu, care îi vor ajuta în aceste aspecte!

Dumnezeu să fie binecuvântat care până aici ne-a ajutat! 

Trebuie să fac precizarea că fiecare dintre copii și-a scris numele în colțul patului, s-a decălțat la intrare, și-a spălat picioarele și așa s-au pus la culcare. 

Deasemena sunt foarte îngrijiți și foarte curați. Ma uimit că la plecare din fosta locuință unde au avut doar o cameră, a rămas totul curat! 

Personal sunt foarte mulțumit de tot ce s-a întâmplat!

Copiii: Claudia (cea mai mare 11 ani), Alex, Darius, Moise, Robert, Elvis, Armeana, Elisei fiind cel mai mic – 2 luni. 

Sora are 10 copii, însă 2 locuiesc cu primul soț. Înainte să se întoarcă la Domnul a divorțat și fiecare și-a refăcut viața. Am înțeles că primul soț deasemenea mai are și el vre-o 8 copii din a doua căsătorie. Poate reușim să vedem cum putem să îi ducem și ceilalți doi ca să fie famila întreagă, datorită condițiilor de care se bucură acum!

Sora Cristina și fratele Petru Bobu sunt botezați în apă, iar copii au fost aduși la binecuvântare cu toții, în afară de cel mic, care urmează să fie adus la Casa Lui Dumnezeu din Gurba! 

Cam așa arată situația la data actuală 02.07.2018! 

Apă cală și apă rece la chiuvetă, datorită unui sistem modern. Mașină de spălat automată, mobilier și veselă nouă!

Paturi și saltele! Pături, perne și lenjerie de paturi au fost cumpprate noi!

Parchet laminat într-o cameră, colțar extensibil, garnișe și perdele!

Cuptor cu microunde, frigider, aragaz cu butelie toate achiziționate noi!

Bucătăria și holul a fost îmbrăcat cu linoleum, iar pe dedesupt s-a pus o folie specială care împiedică umiditatea. 

Masă și 12 scaune cumpărate din magazinul Dedeman!

Baia a fost finalizată, urmând a fi montate corpurile: dușul, chiuveta cu masca, cazanul pe lemne și toaleta. 

Uși și geamuri termopane, dar și scări noi turnate!

Fostul garaj a fost reabilitat prin schimbarea acoperișului de țiglă cu tablă! Poate fi folosit ca bucătărie de vară sau ca depozit. 

Famila a primit și o capră cu o iadă! Capra este foarte blândă și are aproape 4 litri de lapte pe zi (personal am muls-o):))

Rugăciunea de la masă! În data de 30.06.2018 au ajuns la casa lor! Până noi am ajuns acasă, surorile au pregătit cina!

Bucuria și mulțumirea nu pot fi descrise în cuvinte!

Toată rețeaua electrică a fost schimbată și modernizată!

Fratele Mișu cu soția, frați și surori strânși pregătind cina!

 

Articol scris de Ref. Prof. Preș. Bulzan Marian – Gigel

Comentariile sunt închise pentru Familia Bobu s-a mutat la casa lor! Slăvit să fie Dumnezeu!