Proiecte

Ajută la cumpărarea unui cal pentru familia Drăgan din Ghioroc!

A MURIT CALUL!!!

Familie modestă, șase copii, membră a Bisericii noastre: „MUNTELE SIONULUI” GHIOROC. Au avut un cal mare și frumos, estimat la 4500(patru mii cinci sute de lei), iar acest cal era toată averea lor. Cu el tatăl câștigă pâinea copiilor, cu mare trudă! Aseară visele lor au fost spulberate de o veste șoc, pe care au primit-o când eram în Biserică la Păuliș. A MURIT CALUL!!! Numai ce am încheiat convorbirea cu tatăl celor 6 prunci. Plângea. Îi este greu, era singura lor sursa de venit.

Concret. Vrem sa le cumpărăm altul. Bani? Nu avem. Dacă Dumnezeu te cercetează și simți cu această nevoie urgentă, dă-ne un răspuns pe privat. Iar Dumnezeu va avea grijă să te răsplătească.

Mulțumim anticipat!

În general nu fac astfel de apeluri pe pagina publică facebook, dar am înțeles că iubirea este și vulnerabilă uneori. Tocmai inocența ei curată o face plina de farmec. Pentru Dumnezeu, nu sunt bariere.

Pentru informații și detalii sunați la:

Biserica Penticostală Ghioroc ”Muntele Sionului” – Prezbiter Onisim Botezatu, responsabil de caz, telefon: 0746.514.801

Proprietar cal – fratele Cipri Drăgan, telefon: 0749696757

Asociația Timotei Ineu vă stă la dispoziție pentru a ajuta acestă familie, iar în acest scop vă punem la dispoziție toate informațiile pentru a ne contacta și a face donații în acest scop, pentru acestă familie! Dumnezeu să vă răsplătească și să fiți o binecuvântare pentru sfinții aflați în nevoie!

https://onisimbotezatu.wordpress.com/2018/06/11/alerta-de-gradul-0zero/