Noutăţi

Proiectul Regional de a ajuta o familie a depășit granițele virtuale și spirituale!

Slăvit să fie Dumnezeu! După o zi de căutări în toată Regiunea 7, am găsit o casă in Gurba vis-a-vis de Biserica Penticostală din Gurba, lângă dispensar şi scoală. Dorim să achiziționăm casa aceasta pentru a face o bucurie familiei de la Răpsig cu 10 copii. Aici vor beneficia de ajutorul bisericii si de toate facilitățile pentru a avea un trai decent. Rugați-vă pentru acest demers, să fie unul cu biruință! Actele se vor face în aşa fel ca să nu se poată înstrăina. Domnul să ne dea biruință! Vă multumim pentru sprijinul financiar şi spiritual de care avem mare nevoie! Dumnezeu să vă răsplatească!
P.S. Dacă lucrurile nu decurg cum ne dorim (preț, acte, etc) ne orientam spre o altă casă tot în Gurba.

Vă mulțumim pentru telefoane și pentru interesul dat din țară și din străinătate! Împreună putem să schimbăm lucrurile în bine și credem că oamenii Lui Dumenzeu, creștinii și pocăiții pot să facă lucruri deosebite pentru cei din jur. De ce? Pentru că în noi lucrează Cuvântul Lui Dumnezeu care nu ne lasă să trăim fără dragoste frățească și fără dragoste de oameni!

Pentru informații complete vă rugăm să urmăriți articolele care apar pe acest site! Informează-te și implică-te!

Prof. Preș. Bulzan Marian – Gigel Tel: 0742.504.970, email dtrp7ar@yahoo.com

Dumnezeu să ne ajute să cumpărăm locuința… mai trebuie făcută apoi baia și mici reparații, în rest clădirea este din cărămidă, deci are o structură solidă! 

Comentariile sunt închise pentru Proiectul Regional de a ajuta o familie a depășit granițele virtuale și spirituale!