Noutăţi

O nouă șansă pentru familia Bobu!

În Comuna Bocsig, satul Răpsig, s-a mutat o familie din zona Bucovinei, de prin părțile Rădăuților. Familia Bobu are 10 copii și a fugit din calea unui trai de viață foarte greu. Cu puținul avut și-au cumpărat un teren și la marginea localității și toată familia trăiește într-o singură cameră, fără să beneficieze de utițități: apă, curent, etc. Mai mulți frați slujitori au auzit de acest caz și s-au unit formând un comitet de inițiativă care și-a propus să strângă suma necesară pentru a achiziționa o locuință pentru acestă familie. Aceștia au considerat că nu merită investiția în modernizarea actualului domiciliu, ci potrivit ar fi cumpărarea unei case cu mai multe camere care să asigure condiții de viață optime. Acestea fiind hotărâte, oamenii Lui Dumnezeu s-au pus în mișcare și astfel s-a început la strângerea donațiilor pentru a îndeplini acest obiectiv. Deasemenea frații și surorile din Regiunea 7, din toate localitățile din jurul Orașului Ineu au sărit care cu ce au putut în a cerceta această familie și în ai ajuta, mână de la mână cu ce este nevoie. Dumnezeu să dea biruință deplină! Mulțumim Bisericii Penticostale din Adelaide – Australia care a făcut prima pasul în donarea unei sume către acestă familie! Dumnezeu să răsplătească bunătatea și binefacerea! Î

În acest demers civic și social Asociația Timotei Ineu are rol consultativ, organizatoric, fiind un mecanism de verificare și de credibilitate, pentru a veghea ca toate lucrurile să fie făcute într-un mod transparent. 

Frații care cunosc cazul și care au cercetat familia sunt: Conducătorul Bisericii Penticostale din Chier – Prezbiter Grijuc Mihai; Conducătorul Bisericii Penticostale din Bocsig – Diacon Palcu Teodor; Conducătorul Bisericii Penticostale din Neagra (Sebiș) – Prezbiter Guia Marius; Coordonatorul Regiunii 7 Ineu de Tineret Penticostal, Învățător în Biserica Penticostală ”Betania” Ineu  și Președintele Asociației Timotei Ineu – Prof. Bulzan Marian – Gigel. 

Actualizare 16.05.2018, ora 13:00

Distribuie, implică-te şi roagă-te ca Dumnezeu să intervină pentru această famile şi Domnul Isus să dea lumină şi pricepere în a lua cele mai bune decizii!

„Iubiți frați şi surori ai Domnului Isus Cristos! Am luat o hotărâre de binefacere care constă în scăparea unor suflete din nişte condiții mizerabile de trai, dar mai ales în a scăpa nişte copii de a ajunge in Casele de Copii ale statului… nu putem da înapoi, pentru că noi ne culcăm în pace, în linişte şi fără grijă iar 12 oameni stau înghesuiți intr-o cameră fară apă, curent şi caldură… ne-am hotărât toți oamenii de bine şi mai ales slujitorii Domnului Isus de pe Valea Crişului Alb să dăm o mână de ajutor împreună cu bisericile penticostale, Asociația Timotei Ineu şi instituțiile statului. Degeaba strângem ajutoare in alimente şi haine dacă ei nu au o locuință şi condiții de depozitare… de aceea, cu înțelepciune am judecat situația şi credem că dacă le vom oferi o locuință în una din localitățile în care să fie accesibilă vizitarea şi îngrijirea lor, starea lor se va schimba în bine. Se merită să investim in oameni şi să ne jertfim pentru ei, la fel ca Domnul Isus. Impreună cu frații slujitori căutăm locuința cea mai bună, la cel mai bun preț şi care să le ofere copiilor accesul la biserică, la educație, la servicii medicale şi la o susținere din partea frațietății. Mobilizarea fraților slujitori din atâtea localități şi unitatea lor în dragoste au pus în uimire intreaga regiune. Oamenii îşi pun întrebări cum de pocăiții merg din casă în casă să gasească locuință pentru familia Bobu. Şi aşa de două saptămâni a început o evanghelizare bazată pe nevoia unei familii… răscolind satele din jurul Oraşului Ineu în căutare de resurse, sprijin şi ajutor, Dumnezeu a început o trezire a oamenilor în ceea ce priveşte dragostea de oameni. Vă stăm la dispoziție tuturor celor ce doriti să vă implicați în a face tot ce ne stă in putință pentru acestă familie. Nu ştim unde va duce efortul nostru, dar suntem convinşi că întreaga regiune va privi la faptul că mai important de „a avea”, pocaiții stiu ce inseamnă ” să fi”! Să ne ajute Dumnezeu să simțim unii cu alții mai ales în necazuri şi in probleme!” Tot ce poate mâna ta să facă, că nu şti ce vei izbuti până seara! Preş. Prof. Bulzan Marian – Gigel, Asociația Timotei Ineu 0742504970

Comentariile sunt închise pentru O nouă șansă pentru familia Bobu!