Noutăţi

Am început activitatea de modernizare a noului sediu al Asociației Timotei Ineu!

Prin Harul Lui Dumnezeu am început acțiunile de curățenie și defrișare a locului unde va fi noul sediu administrativ al Asociației Timotei Ineu. În paralele suntem în plin proces administrativ de intrare în legalitate, din toate punctele de vedere. Ne-am apucat să curățăm locul care a devenit o adevărată junglă, pregătind și clădirea pentru reparații și modernizare. 

Acest nou sediu va deservi acțiunile noastre pe plan regional! Ne dorim înființarea unei Școli Biblice pentru a promova Învățători pentru adunările penticostale din Regiunea 7; ne dorim să avem un loc unde să ne putem desfășura activitățile de tineret și unde să putem să ne susținem proiectele: de la ajutorări până la oferirea condițiilor pentru ca bisericile să poată să iasă la părtășie, la o iarbă verde. 

Dacă doriți să vă implicați și să ne sprijiniți financiar și spiritual vă stăm la dispoziție! Informații și detalii puteți să le aflați citind Scrisoarea de Informare care s-a transmis bisericilor penticostale din Regiunea 7 – Ineu! Dumnezeu să ne dea biruință!

 

Comentariile sunt închise pentru Am început activitatea de modernizare a noului sediu al Asociației Timotei Ineu!